Wristband Bidi Badu Lil Move rood
  • Wristband Bidi Badu Lil Move rood

Wristband Bidi Badu Lil Move rood

PVP: € 14,95
€ 9,95
-34% Bidi Badu
Wristband Pak 2 Bidi Badu Lil Move rood | Bestrijd overtollig zweet met de Bidi Badu Lil Move korte polsband in rood en wit logo, ze bieden geweldige ondersteuning en absorptie voor een droge grip
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 25 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Wristband padel Bidi Badu Lil Move rode

Houd het zweten van armen en handen op afstand met de nieuwe rode Lil Move padel-polsbandjes, een kwaliteitsaccessoire dat je zult vinden op Bidi Badu 2023. Ze hebben een korter ontwerp en worden verkocht in verpakkingen van 2 stuks, dus je kunt er een hebben voor elke hand.

Hiermee kun je de padel racket stevig vasthouden, waardoor wordt voorkomen dat hij wegglijdt en je het spel verliest. Het combineert ook hoogwaardige stoffen om een goede duurzaamheid te bieden en geen eigenschappen te verliezen bij gebruik. Om af te werken kun je ze in verschillende kleuren krijgen, zodat je je favoriete kleur kunt kiezen.

Wristband Bidi Badu Lil Move Rode Kenmerken

  • De rode Bidi Badu Lil Move zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 2 stuks.
  • Kleinere afmetingen, zodat ze niet in de weg zitten als ze eenmaal aanstaan.
  • Biedt uitstekende ondersteuning en bescherming van het gewricht.
  • Headstof katoen gecombineerd met elastische vezels.
  • Ze combineren rood met een wit logo maar je kunt ze ook in meer kleuren krijgen.
  • Accessoires om padel Bidi Badu 2023 te spelen.

Voor wie is het? Ontworpen voor zowel mannen als vrouwen die elke vorm van racketsport beoefenen en niet van zweet houden, omdat de nieuwe Bidi Badú-polsbandjes zeer absorberend zijn en voorkomen dat zweetdruppels op de handen terechtkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat er hoogwaardige stoffen zijn gebruikt voor de voorbereiding, wat een maximale absorptie en een lange levensduur garandeert. Ten slotte zult u genieten van het opvallende rode ontwerp en het witte logo, zodat u in het middelpunt van de belangstelling staat.

Lees meer over het merk Bidi Badu

Ontdek het nieuwe Duitse sportkledingmerk Bidi Badu, dat een groot aantal kledingstukken heeft om sporten zoals tennis of padel te beoefenen. Hun kleding is vervaardigd met de hoogste kwaliteit om je stoffen te geven die weerstand bieden terwijl je comfortabel kunt spelen.

Daarnaast kenmerken zijn ontwerpen zich door het meest opvallend te zijn omdat ze geïnspireerd zijn door de Afrikaanse levensstijl en zijn meer ontspannen mentaliteit, dit is zeer aanwezig in al zijn kleding. Je kunt nu in onze padelwinkel de nieuwe collectie kleding voor zowel dames als heren van het merk Bidi Badu vinden, je zult er dol op zijn!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten