Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Adidas Metalbone Carbon
  • Adidas Metalbone Carbon
  • Adidas Metalbone Carbon

Adidas Metalbone Carbon

PVP: € 260,00
€ 259,95
-1% Adidas Padel
padel racket Adidas Metalbone Carbon | Haal je beste aanvalsspel naar boven met dit Adidas padel racket, een model met 6k carbonstof en zacht eva-rubber voor een comfortabele slag
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Carbon 2023 padel racket

Haal je beste schoten in de aanval met het nieuwe zwart-gouden Metalbone Carbon padelracket, een van de nieuwigheden die je kunt vinden in de All for Padel-catalogus 2023. Het extra grote diamantformaat en de hoge balans geven het een geweldige stoot, hoewel het dat niet is extreem hard, want dankzij het eva soft performance rubber aan de binnenkant geniet je van een zachtere slag.

State-of-the-art koolstof is gebruikt voor de fabricage en de vliegtuigen zijn versterkt met 6k stof. Het heeft ook Octagonal Structure-technologie die de hele omtrek versterkt, waardoor de sterkte wordt verbeterd. Het heeft ook een ruwheid aan het oppervlak en een nieuwe verdeling van de gaten om de sweet spot uit te breiden en geen overmatige controle te verliezen.

Adidas Metalbone Carbon zwart en goud 2023 kenmerken

  • De Adidas Metalbone Carbon is door zijn diamantformaat en hoge balans een powerracket.
  • Octagonal Structure-technologie is gebruikt om een grotere weerstand te bereiken.
  • Je verliest geen sensaties bij het slaan dankzij de eva soft performance rubberen kern, de zachtste van het merk.
  • 100% carbon constructie gecombineerd met 6k stof op de vliegtuigen.
  • Het zorgt voor een enorme kracht met een geweldig slaggevoel.
  • Het spinblad heeft ruwheid gekregen, waardoor je de bal meer spin kunt geven.
  • Slim gatenontwerp van de gaten om niet te veel controle te verliezen op niet-gecentreerde ballen.
  • Inbegrepen in de nieuwe collectie Adidas Padel 2023-rackets van geavanceerd niveau.

Voor wie is het? Meer ontworpen voor aanvallende spelers, met een hoog niveau die op zoek zijn naar een krachtig racket om de bal hard te kunnen raken en te allen tijde van een comfortabele aanraking kunnen genieten, want met het rubber dat in de nieuwe Metalbone Carbon wordt gebruikt, verlies je het slaggevoel niet .

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is een van de nieuwigheden van Adidas, een racket met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor spelers die een sprong in het diepe willen wagen. Het presenteert ook een ontwerp waar je dol op zult zijn, omdat het de zwarte kleur combineert met het witte logo en alle gouden details.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten