Adidas Metalbone Youth 3.2
  • Adidas Metalbone Youth 3.2
  • Adidas Metalbone Youth 3.2

Adidas Metalbone Youth 3.2

PVP: € 115,00
€ 65,96
-43% Adidas Padel
padel racket Adidas Metalbone Jeugd 3.2 | Een van de beste rackets voor kinderen op de markt, de aanpassing die Adidas heeft ontwikkeld van het Ale Galán-model met dezelfde esthetiek en lichtgewicht
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Adidas Metalbone Youth 3.2 rode schep voor jongen

We stellen toekomstige kampioenen het nieuwe zwart, wit en rood Metalbone Youth 3.2 padelracket ter beschikking, een replica van het nieuwe Ale Galán-racket ontwikkeld door Adidas 2023 voor kinderen. Het biedt dus dezelfde esthetiek als het model voor volwassenen, maar met een lager gewicht voor een betere hanteerbaarheid en een aangepast handvat.

Op het circuit biedt het kracht, controle en comfort, omdat het is ontwikkeld met een extra grote diamantmal en een meer gefocuste balans, evenals een combinatie van meer elastische materialen die een snelle aanpassing bevorderen. Zo is glasvezel gebruikt voor de structuur en zacht eva-rubber aan de binnenkant, samen met het Octagonal Structure-systeem dat de omtrek versterkt.

Adidas Metalbone voor jongens in zwart, rood en wit Kenmerken

  • Overmaatse diamantvorm met meer gerichte balans in de nieuwe Adidas Metalbone Youth 3.2 2023.
  • Lichtere constructie, ongeveer tussen de 330 - 345 gram.
  • Replica van het Ale Galán-racket aangepast aan de handen van kinderen.
  • Minder trillingen met zijn zachte prestatie eva rubberen kern.
  • Glasvezelconstructie, waardoor het een meer elastische touch krijgt.
  • Solide structuur met de implementatie van Octagonal Structure-technologie.
  • Een van de nieuwe Adidas Padel 2023 padel rackets voor kinderen.

Voor wie is het? Georiënteerd voor jonge spelers omdat het een kinderracket is dat zeer goed uitgebalanceerd is in kracht, controle en comfort, op deze manier kunnen kinderen genieten van de beste sensaties op het veld terwijl ze zich vermaken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het merk bij de constructie gebruik heeft gemaakt van hoogwaardige materialen en een laag gewicht om het hanteerbaarder te maken. Het is ook erg mooi voor het blote oog omdat het een zwarte achtergrond combineert met een wit logo en rode details.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Er zijn veel atleten die Adidas Sport vertrouwen omdat het een gespecialiseerd merk is in sportproducten. Het is in 2016 wanneer het begint met de productie van producten om padel te spelen onder de naam All for Padel, met een complete collectie padelrackets, schoenen voor mannen en vrouwen, Padeltass en kleding voor alle smaken.

Ze hebben momenteel professionele spelers zoals Ale Galán, Marta Ortega of Alex Ruiz in hun gelederen, die spelen in de officiële WPT-toernooien. Een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van al zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste prestaties en design met Adidas.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 330-350gr. Profiel: 38 mm Speler: Kind Jaar: 2023 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten