Padeltas Adidas RB Control brons 2023
  • Padeltas Adidas RB Control brons 2023
  • Padeltas Adidas RB Control brons 2023

Padeltas Adidas RB Control brons 2023

PVP: € 45,00
€ 40,95
-10% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Control brons 2023 | Voorkom dat je racket beschadigd raakt tijdens het vervoeren met de nieuwe RB Control palettas die een aparte ruimte heeft om het op te bergen

Padeltas Adidas RB Control brons

Als jij een van de mensen bent die alleen de juiste hoeveelheid meeneemt naar wedstrijden, brengt het merk Adidas je zijn nieuwe collectie kleine padel racketassen, zodat je je materiaal kunt vervoeren. Een daarvan is de nieuwe RB Control die is ontworpen met een zijvak om het racket in te stoppen.

Om je meer ruimte te geven, is er ook nog een Headvak toegevoegd, zodat je je kleding, schoenen of ander materiaal dat je meeneemt naar de wedstrijden erin kunt stoppen. Het is ook gemaakt van polyester, een materiaal dat helpt om het een grote weerstand te geven om slijtage door gebruik te voorkomen.

Padeltas Adidas RB Control in bronskleur, kenmerken

  • De Adidas RB Control is een van de kleinste in de hele collectie.
  • Afmetingen ongeveer 57 x 32 x 40 cm.
  • Gevoerde handgrepen zodat je hem comfortabel als rugzak kunt dragen.
  • Zak aan de zijkant waar je de schep in kunt opbergen.
  • Het breedste Headvak om schoenen of materiaal in op te bergen.
  • Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Een van de Padeltass uit de Adidas Padel 2023-collectie.

Voor wie is het? Het is perfect voor mensen die gewoonlijk niet douchen na de training, dus ze hebben geen te grote tas nodig die moeilijk te vervoeren is, maar iets kleiners om mee te nemen naar alle wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Want hoewel het een van de kleinste van de hele collectie is, stelt het niet teleur qua ruimte zodat je je materiaal kunt vervoeren. Het is ook ontworpen in het zwart met bronzen details, een zeer elegante combinatie om mee te nemen naar je wedstrijden.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Benut je volledige potentieel met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede scala aan comcapitieve producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers en soorten games. U vindt padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het circuit, aangezien de padel rackets de beste technologieën en ontwerpen hebben.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten