Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Padeltas Adidas RB Control marineblauw 2023
  • Padeltas Adidas RB Control marineblauw 2023
  • Padeltas Adidas RB Control marineblauw 2023

Padeltas Adidas RB Control marineblauw 2023

PVP: € 45,00
€ 40,95
-10% Adidas Padel
Padeltas Adidas RB Control marineblauw 2023 | Voorkom dat je padel racket klappen krijgt tijdens het vervoeren met de nieuwe RB Control padel racketas in marineblauw van het merk Adidas, ideaal om al je uitrusting in mee te nemen

Padeltas Adidas RB Control Marineblauwe

Je kunt nu uit een grote verscheidenheid aan rugzakken kiezen die het beste bij je past in de nieuwe collectie Adidas 2023. Ontdek de RB Control padel racketas van de merken die een van de kleinste in de hele collectie wordt, maar die niet teleurstelt in termen van ruimte.

Om hem te vervoeren heeft hij twee handgrepen aan de achterkant die gewatteerd zijn zodat ze je geen pijn doen als je hem op je rug draagt. Aan de andere kant is het gemaakt van polyester, een zeer resistent materiaal dat slijtage helpt voorkomen, zodat je er lang mee kunt spelen.

Padeltas RB Control in marineblauw, kenmerken

  • De Adidas RB Control wordt een van de kleinste in de hele collectie.
  • Zijvak om de schep in op te bergen.
  • Headvak om al je materiaal en kleding in op te bergen.
  • Afmetingen ongeveer 57 x 32 x 40 cm.
  • Het is gemaakt met resistente en waterdichte stoffen.
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je degene kunt kiezen die je het leukst vindt.
  • Nieuwe collectie Adidas Padel 2023 Padeltass.

Voor wie is het? Het is ideaal voor iedereen die een tas wil waarin alleen de benodigdheden zoals het racket, schoenen en kleding kunnen worden vervoerd, zodat ze niet op zoek zijn naar een tas die te groot is en moeilijk te vervoeren naar wedstrijden.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het is vervaardigd met hoogwaardige producten die de weerstand helpen verhogen, is het ook ontworpen in marineblauw met details in lichtblauw, een perfecte eenvoudige combinatie om te dragen met je racket en sportkleding.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Benut je volledige potentieel met Adidas Padel, een sportbedrijf dat de beste atleten in de geschiedenis heeft uitgerust. Ontdek het brede scala aan comcapitieve producten die zijn aangepast aan alle soorten spelers en soorten games. U vindt padelrackets, kleding, schoenen, tassen en andere accessoires voor de beste prijs

Professionele spelers als Seba Nerone, Marta Ortega, Ale Galán en Alex Ruiz concurreren met hun producten, het beste voorbeeld van kwaliteit. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het circuit, aangezien de padel rackets de beste technologieën en ontwerpen hebben.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten