Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Polsbandje Adidas S rood
  • Polsbandje Adidas S rood

Polsbandje Adidas S rood

PVP: € 8,00
€ 6,95
-14% Adidas Padel
Polsbandje kort maat Adidas Polsbandje S rood grijs | Laat het zweet je ogen niet storen terwijl je speelt met de nieuwe Wristband S-polsbandjes van Adidas, ontworpen met absorberende en zeer goed ademende stoffen

Padelband Adidas Polsband S rood grijs

Mis niets in je uitrusting met de nieuwe collectie accessoires van het merk Adidas die nu te koop is in onze online padelwinkel. Binnenin vind je de nieuwe korte polsbandjes om zweet van je gezicht te verwijderen terwijl je speelt.

Bij de bereiding zijn materialen zoals katoen gebruikt, wat zorgt voor een grotere weerstand tegen wassen en gebruik, zodat het hetzelfde blijft als op de eerste dag. Ze helpen ook zweet te transpireren om te voorkomen dat het zich zodanig ophoopt dat het een gevoel van vochtigheid creëert.

Korte polsbandjes S in rode en grijze kleur, kenmerken

  • De Adidas Wristband S is kort van formaat.
  • Ze worden verkocht in verpakkingen van twee stuks en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  • Vervaardigd met katoenen stof die beter bestand is tegen wassen en gebruik.
  • Ze voeren zweet af om te voorkomen dat het zich ophoopt terwijl je speelt.
  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten om uit te kiezen.
  • Ze maken deel uit van de nieuwe Adidas 2023 accessoirecollectie.

Voor wie is het? Het is zonder twijfel een perfect accessoire voor mensen die overmatig zweten tijdens het spelen willen voorkomen, omdat ze zijn ontworpen met de meest absorberende en ademende stoffen om comfortabel te spelen tijdens het spel.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een essentieel accessoire is voor mensen die overmatig zweten willen voorkomen. Ook zijn ze uitgevoerd in rood met grijze details, een zeer opvallende combinatie maar waarmee je ongetwijfeld zult slagen op het circuit.

Ontdek meer over het merk ADIDAS

Rust jezelf uit met kwaliteitsproducten en hoge concurrentie met Adidas Sport, een merk met een erkend prestige in de sportwereld. Onder All for Padel heeft het Duitse bedrijf een complete collectie padelrackets, schoenen en accessoires gelanceerd die aan de behoeften van het meest veeleisende publiek kunnen voldoen.

Spelers met het formaat van Ale Galán, Seba Nerone of Martita Ortega vertegenwoordigen bijvoorbeeld het Duitse merk op alle banen van de World Padel Tour. Waar wacht je op!

Features Jaar: 2023
Onze beste producten