Adidas Drive Vintage 2024
  • Adidas Drive Vintage 2024
  • Adidas Drive Vintage 2024

Adidas Drive Vintage 2024

PVP: € 80,00
€ 79,96
-1% Adidas Padel
Adidas Drive Vintage ADRK5CA1U0062F | Begin je padel avontuur met de Drive Vintage van Adidas 2024. Controle, klassiek ontwerp en kwaliteitsfuncties wachten op je. Voel het verschil in het spel!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Drive Vintage padel racket

Als je op zoek bent naar een padel racket om je carrière in de wereld van padel te beginnen, dan is de Drive Vintage van Adidas uit 2024 de perfecte keuze. Geïnspireerd op de klassieke modellen van Adidas, combineert dit racket perfect vintage kleuren met de meest geavanceerde functies van vandaag. De ronde vorm en het centraal geplaatste zoetpunt garanderen absolute controle bij elke slag.

Naast het esthetische ontwerp met klassieke hints, is de Drive Vintage ontworpen voor degenen die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kwaliteit en prijs. Betreed het padelveld met vertrouwen en neem een kwalitatief hoogwaardig speelgereedschap met je mee.

Kenmerken Drive Vintage padel racket

  • Ruim oppervlak dat het slaan vergemakkelijkt, ideaal voor beginners.
  • Glasvezel frame rondom, wat zorgt voor weerstand tegen slagen.
  • Lage dichtheid EVA-rubber zorgt voor een uitstekende balafgifte.
  • Comfort en efficiëntie in het spel gegarandeerd.
  • Onderdeel van de Adidas 2024 racketcollectie.

Voor wie is het bedoeld?

Dit racket is speciaal ontworpen voor spelers die hun eerste stappen in de sport zetten. Als je op zoek bent naar een beginnersmodel dat geen kwaliteit inlevert en een concurrerende prijs biedt, dan is de Drive Vintage voor jou.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Drive Vintage is niet zomaar een racket op de markt. Het is een model dat door Adidas is gekozen voor het nieuwe seizoen, specifiek gericht op beginnende spelers. Het klassieke ontwerp en geavanceerde functies garanderen superieure prestaties in elk spel.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een merk met tientallen jaren ervaring, is altijd synoniem geweest met innovatie en kwaliteit. Vanaf hun eerste sportproducten heeft het merk een onwankelbare toewijding getoond aan atleten en hun prestaties.

Met een erfenis gebouwd op passie en vastberadenheid, heeft Adidas de sportwereld meerdere keren gerevolutioneerd, en in de wereld van padel is dit geen uitzondering. Met elk product streven ze ernaar om de verwachtingen te overtreffen en atleten tools te bieden die hun spel verbeteren. En de Drive Vintage is daar een duidelijk bewijs van.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten