Adidas Match Light 3.3 2024
  • Adidas Match Light 3.3 2024
  • Adidas Match Light 3.3 2024

Adidas Match Light 3.3 2024

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Adidas Padel
Adidas Match Light 3.3 ADRK5GA2U0012F | Ontdek de Match Light 3.3 van Adidas, de perfecte keuze voor beginnende speelsters. Met een combinatie van kracht en controle, definieer je je spel in 2024 opnieuw.
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Adidas Match Light 3.3 padel racket

Ben je een gepassioneerde speelster die haar avontuur in de wereld van padel wil beginnen? De Match Light 3.3 van Adidas, gelanceerd in 2024, is de perfecte partner voor jou. Ontworpen om je vanaf de eerste slag een hoogwaardig spel te bieden, combineert dit padel racket kracht en controle, een juweeltje voor degenen die net beginnen.

De wereld van padel kan uitdagend zijn, maar met de Match Light 3.3 ben je klaar om deze uitdagingen aan te gaan. Het ontwerp, bedoeld om een ideaal evenwicht te bieden, stelt je in staat je techniek te verbeteren terwijl je geniet van de beste eigenschappen die een beginners padel racket te bieden heeft.

Eigenschappen padel racket Match Light 3.3

  • Sweet spot boven het midden van het racket, perfect voor een nauwkeurige slag.
  • Geclassificeerd als Allround Padel Racket, veelzijdig om zich aan verschillende speelstijlen aan te passen.
  • Lichtgewicht, wat zorgt voor wendbare bewegingen op de padelbaan.
  • Glasvezel frame rondom, garandeert slagvastheid.
  • Gemaakt met laagdichte EVA-rubber voor een krachtige balafgifte en een comfortabel spel.
  • Behoort tot de collectie padel rackets van Adidas 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Dit padel racket is speciaal ontworpen voor speelsters die hun eerste stappen in de sport van padel zetten. Als je op zoek bent naar een instapmodel zonder concessies te doen aan kwaliteit en veelzijdigheid, dan is de Match Light 3.3 jouw perfecte keuze.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Match Light 3.3 is niet zomaar een padel racket op de markt. Het is een van de topmodellen van Adidas voor het nieuwe seizoen, specifiek gericht op beginnende spelers. Met dit racket wordt elk spel een onvergetelijke ervaring, waardoor je je spel bij elke slag kunt verbeteren.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas, een toonaangevend merk in de sportwereld, heeft altijd gecommitteerd om producten van de hoogste kwaliteit aan te bieden. Vanaf het begin heeft het merk gestreefd naar het combineren van innovatie met ontwerp, waardoor perfecte tools voor atleten over de hele wereld worden gecreëerd.

In de wereld van padel heeft Adidas keer op keer zijn toewijding aan uitmuntendheid getoond. Elk padel racket, zoals de Match Light 3.3, is met precisie ontworpen, wat de passie en toewijding van het merk voor deze groeiende sport weerspiegelt.

Features Vorm: Druppel Peil: Initiatie Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 345-355 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2024 Aanraken: Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten