Padeltas Adidas Control 3.3 blauw 2024
  • Padeltas Adidas Control 3.3 blauw 2024
  • Padeltas Adidas Control 3.3 blauw 2024

Padeltas Adidas Control 3.3 blauw 2024

PVP: € 45,00
€ 44,95
-1% Adidas Padel
Adidas Control 3.3 blauw | Til je spel naar het volgende niveau met de Adidas Control 3.3 blauwe padeltas 2024. Ruimte, comfort en stijl op één plek. Voel het verschil bij elke wedstrijd!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 7 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel tas Adidas Control 3.3 blauw 2024

Betreed de padelbaan met stijl en functionaliteit met de Padeltas Adidas Control 3.3 blauw 2024. Het ontwerp in blauw met gele details trekt niet alleen de aandacht, maar biedt ook een praktische en elegante oplossing voor het dragen van al je padeluitrusting.

Deze padeltas is ideaal voor spelers die een compactere maat verkiezen zonder in te boeten aan ruimte. Met twee goed ontworpen compartimenten, een centraal en een zijcompartiment, biedt het voldoende ruimte voor je rackets, schoenen, ballen en meer, terwijl alles georganiseerd en toegankelijk blijft.

Kenmerken van de Padeltas Adidas Control 3.3 Blauw

  • Ruim centraal compartiment om hoofduitrusting zoals rackets en kleding op te bergen.
  • Specifiek zijcompartiment voor het racket, waardoor het beschermd en gescheiden blijft van de rest van de uitrusting.
  • Gemaakt voor comfort, met een optimale maat en gemakkelijk te dragen.
  • Gewatteerde handvatten voor extra draagcomfort op de rug.
  • Ontwerp in blauw met gele details, wat zorgt voor een moderne en opvallende stijl.
  • Onderdeel van de Adidas padeltassen collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

De Adidas Control 3.3 padeltas is perfect voor padelspelers die op zoek zijn naar een compacte maar ruime tas, ideaal om alles wat nodig is voor trainingen en wedstrijden mee te nemen, waarbij comfort en stijl worden gecombineerd.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Adidas Control 3.3 blauwe padeltas vanwege zijn unieke combinatie van aantrekkelijk ontwerp en functionaliteit. Het gemak van het dragen en de toegankelijkheid van je uitrusting stellen je in staat om je te concentreren op wat echt belangrijk is: je spel.

Ontdek meer over het merk Adidas

Adidas heeft zich gevestigd als een leider in de sportwereld, met producten die technische innovatie perfect combineren met modern design. Hun focus op kwaliteit en prestaties heeft Adidas gemaakt tot een vertrouwd merk voor atleten over de hele wereld.

Met een rijke geschiedenis en een voortdurende toewijding aan uitmuntendheid, blijft Adidas een favoriete keuze voor sporters die op zoek zijn naar uitrusting die hen helpt hun maximale potentieel op de padelbaan en daarbuiten te bereiken.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten