Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Paletero RH Team Padel Noir Vert 2020
  • Paletero RH Team Padel Noir Vert 2020

PadelTas RH Team Padel Noir Vert 2020

PVP: € 64,95
€ 57,95
-11% Babolat
Babolat RH Team Padel zwart en groene PadelTas | Koop deze fantastische Babolat-tas met een inhoud van 56 liter, met 3 grote compartimenten, waarvan één thermisch, en een extern vak.

RH Team Padeltas Zwart en Groen

Bescherm al je spullen in de Rh Team padel racketas in noir en vert, een tas van Babolat 2020. Het is de meest robuuste sinds er aan de zijkanten hard materiaal is gebruikt, dus al je materiaal is beschermd tegen stoten.

Wat de ruimte betreft, heeft het een centraal vak met gemakkelijke toegang en 2 zijvakken om meerdere rackets achter te laten. Een ervan heeft thermotechnologie, zodat je mesjes ondanks kou of hitte in goede conditie blijven.

Babolat RH Team zwarte en groene padeltas, kenmerken

  • De babolat RH Team Padel zwart en groen 2020 is de grootste in de collectie.
  • Het maakt gebruik van harde doppen aan de zijkanten om schokken op te vangen.
  • Van grote afmetingen: 63 x 37 x 40 cm.
  • Capaciteit voor een paar padelrackets aan elke kant, één met thermotechnologie.
  • Verschillende handvatten om hem comfortabel te vervoeren.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe catalogus van Babolat Padel 2020 padel racketas.

Voor wie is het? Aangewezen voor jongens die veel materiaal nodig hebben om te spelen, aangezien het een grote tas is met grote vakken om alles georganiseerd te houden en die ook nog eens comfortabel is om te dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Dankzij de gewatteerde beschermingen vermijd je lastige schouders en onderrug, zelfs op dagen dat je zwaarder bent. Bovendien is het zwarte ontwerp, het witte logo en de fluorescerende groene ritsen een van de meest spectaculaire!

Lees meer over het merk BABOLAT

In 2010 begon Babolat Padel zijn reis in padel met de lancering van zijn eerste collectie. Met veel werk en moeite heeft het zichzelf in de sector geconsolideerd met producten met hoge concurrentie die zijn aangepast aan alle soorten doelgroepen en games.

Bovendien is het een van de sponsors geworden van de Padel World Padel Tour, met vertegenwoordiging van enkele van de meest prominente spelers in de ranglijst.

Features Speler: Man Jaar: 2020
Onze beste producten