Padel koord Babolat Polsband wit
  • Padel koord Babolat Polsband wit

Padel koord Babolat Polsband wit

PVP: € 12,00
€ 11,45
-5% Babolat
Verstelbaar koord Babolat Polsband roze wit | Voorkom dat de schep klappen krijgt met het nieuwe Babolat merk Wrist Strap koord dat je eenvoudig op de dop van je schep kunt plaatsen en verwisselen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Padel koord Babolat Polsband wit

Laat niets je ervan weerhouden om je beste prestaties op het veld te geven met de nieuwe catalogus met accessoires voor je racket uit de Babolat-collectie. Hierin vind je de nieuwe collectie veters waar je uit een groot assortiment kunt kiezen, een daarvan is de Wrist Strap in roze en wit.

Deze aanvulling is essentieel om je racket te beschermen, omdat je het aan je pols kunt aanpassen en voorkomt dat het racket losraakt en daardoor klappen krijgt. Ten slotte is het heel gemakkelijk aan en uit te trekken, dus het zal niet lang duren voordat je het omwisselt voor andere kleuren.

Padel koord Babolat Polsband wit, kenmerken

  • De Babolat-polsband past zich aan uw pols aan voor geweldige ondersteuning.
  • Zeer resistent om te voorkomen dat het door gebruik aan kwaliteit verliest.
  • Heel makkelijk om te ruilen voor andere kleuren.
  • Voorkomt ophoping van zweet dankzij de gebruikte materialen.
  • Het is ontworpen in wit met details in roze.
  • Nieuwe collectie accessoires voor het Babolat 2023 racket.

Voor wie is het? Aan al die mensen die een Babolat-padel racket hebben met het Smart Buttcap-systeem waarmee je de veter heel gemakkelijk kunt aantrekken, zodat je hem zo vaak als je wilt kunt wisselen voor de kleur die je het leukst vindt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een zeer comfortabel accessoire is dat ook voorkomt dat zweet zich ophoopt op je armen. Evenzo kun je het dankzij het roze en witte ontwerp combineren met je racket of zelfs met je kleding.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten