padelkoord Babolat Polsband geel
  • padelkoord Babolat Polsband geel

padelkoord Babolat Polsband geel

PVP: € 12,00
€ 7,91
-35% Babolat
Babolat Polsband geel | Houd je schep stevig vast terwijl je speelt met het nieuwe polsbandkoord van het merk Babolat dat heel gemakkelijk op de dop van je Babolat-schep te plaatsen is
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 30 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Babolat Polsband geel padelkoord

Voorkom dat het racket klappen krijgt terwijl je speelt met de nieuwe collectie veters van het merk Babolat die zich aanpassen aan de rackets van de nieuwe collectie van het merk. Een daarvan is het koord van de Wrist Strap dat in het geel is ontworpen zodat je het samen met je racket kunt dragen.

Voor de fabricage zijn hoogwaardige stoffen gebruikt, die het meer weerstand en zachtheid geven, zodat het geen huidirritaties veroorzaakt. Aan de andere kant is het heel gemakkelijk om de dop van het racket op te zetten en hoopt het geen zweet op, zodat je comfortabel kunt spelen.

Babolat kant in gele kleur, kenmerken

  • De Babolat-polsband past zich aan de nieuwe Babolat-rackets aan
  • Het is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.
  • Het verzamelt geen zweet om het comfortabeler te maken terwijl je het draagt.
  • Vervaardigd met kwaliteitsstoffen zodat het zijn goede staat niet verliest.
  • Geel design met zwarte details.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe accessoirecollectie Babolat 2023.

Voor wie is het? Deze aanvulling is perfect voor al die mensen die hun racket tijdens het padel willen beschermen tegen mogelijke vallen, omdat je met dit accessoire het aan je pols kunt aanpassen zodat het niet losraakt terwijl je het draagt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het een accessoire is dat heel gemakkelijk aan en uit te trekken is, het is ook ontworpen in geel met zwarte details, een zeer opvallende combinatie zodat je het samen met je padelracket en je padel kunt dragen kleren.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten