Babolat Wrist Strap rood
  • Babolat Wrist Strap rood

Babolat Wrist Strap rood

PVP: € 12,00
€ 11,45
-5% Babolat
Babolat Polsband rood schepkoord | Voorkom dat je racket klappen krijgt met de nieuwe rode Wris Strap veters van het merk Babolat, ideaal om op de plug van het racket te plaatsen en naar wens af te stellen
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 5 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Babolat Polsband rood padelkoord

U heeft al een ruime collectie accessoires beschikbaar in onze online padel tennis winkel waar u kunt kiezen uit een groot aantal accessoires voor uw racket. Ontdek de nieuwe verwisselbare veters van het merk Babolat die verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren om uit te kiezen.

Ze passen op de nieuwe rackets van het merk Babolat en zijn heel gemakkelijk op de rackethandgreep te plaatsen en te verwijderen, zodat het niet lang duurt. Het is ook gemaakt van zeer zachte stoffen, zodat ze na het dragen je huid niet irriteren of zweten.

Babolat kant in rode kleur, kenmerken

  • De Babolat Wrist Strap is ontworpen in het rood.
  • Het past zich aan de nieuwe collectie Babolat-rackets aan.
  • Voor de fabricage zijn hoogwaardige stoffen gebruikt.
  • Het is heel gemakkelijk aan en uit te trekken.
  • Het is verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren.
  • Verkrijgbaar in de nieuwe accessoirecollectie Babolat 2023.

Voor wie is het? Dit accessoire is perfect voor mensen die hun racket willen beschermen door te voorkomen dat het geraakt of gevallen wordt. Bovendien zal het, dankzij het feit dat het is gemaakt van zeer zachte stoffen, geen huidirritaties veroorzaken terwijl je het draagt.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden vanwege het comfortabele aan- en uittrekken, maar ook vanwege het oogkleurige ontwerp dat je bij je racket kunt dragen. Het is ook verkrijgbaar in een grote verscheidenheid aan kleuren, zodat je kies degene die het beste combineert.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. De nummer 1 van de wereld, Juan Lebrón, concurreert met zijn producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten