Overgrips Babolat My Overgrip x3 Black Blue White
  • Overgrips Babolat My Overgrip x3 Black Blue White

Overgrips Babolat My Overgrip x3 Zwart Blauw Wit

PVP: € 6,95
€ 5,95
-15% Babolat
Padel Overgrips Babolat My Overgrip x3 Zwart, Wit en Blauw | Kies de overgrip die je het leukst vindt met dit pakket van 3 Babolat-eenheden, gemaakt van resistente materialen en in verschillende kleuren om ze te combineren
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het maandag, 29 april, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Overgrips pack 3 gekleurde Babolat units

Laat een slechte grip je niet het beslissende punt doen verliezen met de My Overgrip x3 padel overgrips in 3 kleuren: zwart, wit en blauw, een accessoire uit de nieuwe accessoirecatalogus van Babolat 2021. Dankzij hun hoogwaardige materialen behouden ze hun prestaties met het weer

De belangrijkste functie is om de grip te verbeteren en onze handen droog te houden. Dankzij hun nieuwe formule voorkomen ze dat zweet zich ophoopt op de handen. Bovendien is het ontwerp glad en fijn, zodat je geen sensaties verliest bij het slaan.

Babolat pack 3 gekleurde overgrips, kenmerken

  • Elke overgrip in de Babolat My Overgrip x3 Zwart Blauw Wit verpakking weegt ongeveer 5 gram.
  • 3 kleuren beschikbaar: blauw, zwart en wit.
  • In goede staat gaan ze langer mee.
  • Glad oppervlak voor meer tractie.
  • Ze vermijden wonden of schuren aan de handen.
  • Accessoires om padel Babolat 2021 te spelen.

Voor wie is het? Voor elke atleet die de grip van zijn padelracket wil verbeteren omdat ze vocht absorberen en een zeer goede aanraking genereren omdat ze een fijner ontwerp hebben om geen sensaties te verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een accessoire is voor padel, zijn het ook tennisovergrips, zodat je ze op je racket kunt gebruiken. Je kunt ze ook in verschillende kleuren krijgen, omdat de ene wit is, de andere zwart en blauw.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2021
Onze beste producten