Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Technical Viper 2022
  • Babolat Technical Viper 2022
  • Babolat Technical Viper 2022

Babolat Technical Viper 2022

PVP: € 320,00
€ 289,95
-10% Babolat
Babolat Technical Viper 2022 padel racket | Geniet van maximale kracht met de nieuwe Juan Lebrón-padel racket, een krachtig model dat terugkeert met innovatieve technologieën en een verbeterd ontwerp
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Babolat Technical Viper Juan Lebrón

Geniet van meer punch in je spel met het nieuwe Technical Viper padel racket , het krachtigste in de geavanceerde Babolat Padel 2022 -serie. Nog een jaar wordt het de nieuwe Juan Lebrón-padel racket , met behoud van het diamantformaat en de hoge balans voor enorme kracht.

Net als zijn voorganger heeft hij een constructie van 100% koolstof en 12k-stof , wat zorgt voor een droger gevoel. Het heeft ook een X-eva-kern, waar verschillende rubberdichtheden worden gecombineerd om het comfort en de output te bieden die je nodig hebt. Het bevat ook ruwheid op het oppervlak en een anti-vibratiesysteem voor een minder schadelijk spel.

Babolat Technical Viper zwart en rood, kenmerken

  • Sweet spot bovenaan vanwege zijn extra grote diamantvorm en hoge balans.
  • De Babolat Technical Viper 2022 is het nieuwe padel racket van Juan Lebrón.
  • Het is gemaakt van carbon en versterkt met 12k stof.
  • Kern met 3 lagen EVA-rubber, de zachtste binnenkant en de hardste buitenkant.
  • Optimalisatie van de verdeling en de grootte van de gaten.
  • Grotere effecten dankzij 3D Spin+ technologie.
  • Voorkom armklachten dankzij de nieuwe vibrasorb-technologie.
  • Babolat 2022 heren racket collectie.

Voor wie is het? Ontworpen voor de meest aanvallende speler, met een professioneel of gevorderd speelniveau die een padel racket met extra kracht nodig heeft om de bal er 3x gemakkelijker uit te krijgen.

Waarom zal je het leuk vinden? Het behoudt de essentie van vorig seizoen, waar duizenden spelers zo van hielden. Het padel racket van Juan Lebrón keert echter terug met een vernieuwd ontwerp in rode tinten door de buis en het oppervlak in combinatie met zwart.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begint te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een grote verscheidenheid aan padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten