Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Defiance W 2022
  • Babolat Defiance W 2022
  • Babolat Defiance W 2022

Babolat Defiance W 2022

PVP: € 120,00
€ 107,95
-11% Babolat
Babolat Defiance W 2022 padel padel racket | Meer balcontrole met dit Babolat padel racket, een model voor dames waarmee je excentrische ballen kunt corrigeren en een grotere speelbaarheid hebt
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Defiance damesracket

Beheers de techniek van deze sport met het roze Defiance W padel racket, een model voor dames dat je vindt in de Babolat Padel 2022 Easy Power-serie. Het valt op door zijn brede sweet spot, zodat je kunt genieten van uitstekende controle door zijn ronde vorm en inhoud evenwicht.

Voor een snelle aanpassing is het gemaakt van lichtgewicht en flexibelere materialen. Zo combineert het glasvezel met zacht eva-rubber aan de binnenkant, wat een zachtere aanraking en grotere sensaties genereert bij het slaan. Bovendien is het hartgebied verstevigd voor meer stabiliteit.

Babolat Defiance voor roze meisje, features

  • De Babolat Defiance 2022 vergeeft je fouten met zijn ronde vorm en lage balans.
  • Zeer handzaam dankzij het lagere gewicht.
  • Snel aan te passen omdat er glasvezel is gebruikt bij de constructie.
  • Dynamisch stabiliteitssysteem dat de constructie meer stijfheid en stevigheid geeft.
  • Voelt zacht aan en absorbeert trillingen zeer goed.
  • Geweldige baloutput en grotere sensaties bij het slaan met het zachte eva-rubber aan de binnenkant.
  • Een van de Babolat Padel 2022 damesrackets.

Voor wie is het? We raden het aan voor atleten van gemiddeld niveau die drive spelen, omdat de uitdaging voor meisjes een controlepadel racket is met een semi-zachte aanraking om de bal gemakkelijk terug te geven aan onze rivalen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je urenlang kunt spelen zonder ongemak omdat het trillingen zeer goed absorbeert. Hij keert ook terug met een nieuw beeld: een werkelijk spectaculaire combinatie van zwart met roze tinten, je kunt er niet aan weerstaan!

Lees meer over het merk BABOLAT

Rust jezelf uit met de beste Babolat Padel-producten, een padelmerk dat de afgelopen jaren een grote evolutie heeft doorgemaakt. Momenteel wordt het al in de WPT vertegenwoordigd door spelers als Juan Lebrón of Victoria Iglesias, een van de favoriete merken van het publiek.

Binnen zijn nieuwe collectie heeft het een breed scala aan padel padel rackets, schoenen, kleding en racketas om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat, u zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 350-360 gr. Profiel: 38 mm Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten