Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Babolat Counter Viper 2023
  • Babolat Counter Viper 2023
  • Babolat Counter Viper 2023

Babolat Counter Viper 2023

PVP: € 320,00
€ 319,95
-1% Babolat
Babolat Counter Viper 2023 padelracket | Haal je beste schoten in aanval en verdediging met een van de beste Babolat padel rackets, een zeer goed gecompenseerd model gemaakt van 3k-stof en x-eva-rubber
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Counter Viper padel racket

Breng de tijden van de wedstrijd met de heruitgave van het gele en groene Counter Viper padel racket, een model dat de beste Babolat 2023 -technologieën samenbrengt. Als grote nieuwigheid bevat het een nieuw systeem in de stop waardoor het snoer gemakkelijk kan worden vervangen. Het stelt je ook in staat om te genieten van een comfortabele en trillingsvrije hit met vibrasorb-technologie.

Dankzij zijn Druppelvorm en medium balans biedt het op het veld een perfecte balans tussen kracht en controle, met wat wij definiëren als een veelzijdig racket. Met de 3k-stofconstructie stelt het niet teleur in de aanval, omdat je hierdoor meer snelheid op de bal kunt drukken. Bovendien zorgt het x-eva-rubber voor een goede output en bevat het ruwheid op het oppervlak om grotere effecten te bereiken.

Babolat Counter Viper, kenmerken

  • De Babolat Counter Viper 2023 heeft een constructie van 3k koolstofweefsel , waardoor hij meer stijfheid heeft.
  • De veelzijdige Power Explosive-serie vanwege het oversized ontwerp en de ingehouden balans.
  • Montage van de x-eva rubberen kern als sandwich, met hardere lagen en andere zachtere.
  • De verdeling van het boren met gatenpatroon zorgt voor betere prestaties.
  • Je zult de bal meer spin kunnen geven dankzij de 3D Spin+ ruwheid van het oppervlak
  • Nieuw Smart Buttcap- systeem om de veter te verwisselen.
  • Vibrasorb- technologie om te voorkomen dat trillingen naar de arm gaan.
  • Een van de nieuwe veelzijdige Babolat 2023 rackets.

Voor wie is het? Het is de meest gebalanceerde van de Power Explosive-serie, dus we raden het aan aan professionele spelers die op zoek zijn naar controle en kracht in gelijke mate. Op deze manier kunnen ze elk deel van de baan domineren, het punt van achteren opzetten en genadeloos afmaken.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat de beste materialen op de markt zijn gebruikt voor de vervaardiging ervan, waardoor het uitstekende prestaties op het circuit levert. Het presenteert ook een heel cool ontwerp met de combinatie in zwarte en gele en groene details samen met het centrale logo van het merk in zilver.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat Padel padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Het is momenteel een van de favoriete merken voor spelers, omdat het een breed scala aan padelrackets, schoenen, kleding en palettassen heeft om degene te kiezen die het beste bij onze behoeften past.

Dankzij zijn werk en inzet is hij een van de Headsponsors van de World Padel Tour geworden. Enkele van de beste spelers op het circuit, zoals Juan Lebrón of Victoria Iglesias, concurreren met hun producten, dus wacht niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2023 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad 3d
Onze beste producten