Wristbands Babolat Logo Wit Rood
  • Wristbands Babolat Logo Wit Rood

Wristbands Babolat Logo Wit Rood

PVP: € 9,00
€ 7,95
-12% Babolat
Wristbands Zware Babolat-logo witte en grijze | Bescherm jezelf tijdens de zomer tegen zweet met het 2-pack Babolat Logo-polsbandjes met witte en rode details, een absorberend accessoire dat ook de pols ondersteunt
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Wristbands padel Babolat Logo witte en rode

Omdat we weten hoe belangrijk het is om kwaliteitsaccessoires te kiezen, bieden we je de nieuwe witte padelpolsbandjes met het logo en de rode rand die Babolat in 2023 heeft ontwikkeld om padel of tennis beschermd tegen zweet te spelen. Ze nemen dus heel goed vocht op, omdat ze verschillende soorten stof combineren.

De fabrikant heeft gebruik gemaakt van nylon, rubber en elastaan waardoor er geen druppel zweet ontsnapt en ze ook nog eens een zeer goede pasvorm bieden. We verzekeren u ook dat ze na verloop van tijd geen eigenschappen verliezen, aangezien ze zeer resistent zijn. Tot slot zijn ze niet alleen verkrijgbaar in wit en rood, maar ook in nog veel meer kleurencombinaties.

Wristbands Babolat Rood & Wit Korte Functies

  • De Babolat Logo wit rood worden verkocht in verpakkingen van 2 stuks.
  • Voornamelijk gemaakt van nylon, maar bevat ook 18% rubber en 12% elastaan.
  • Hun maat is klein, maar ze bieden een zeer goede zweetabsorptie.
  • Wit kleurontwerp en rode details om ze meer in het oog te laten springen.
  • Je kunt ze gebruiken als je uit een polsblessure komt, omdat ze de beweging beperken.
  • Nieuwe catalogus met accessoires voor Babolat padel tennis 2023.

Voor wie is het? We denken dat ze kunnen worden gebruikt door zowel mannelijke als vrouwelijke spelers die hun polsen willen beschermen, omdat ze dankzij de combinatie van stoffen de beweging een beetje beperken, waardoor slechte gebaren tijdens het spelen worden voorkomen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een kwaliteitsaccessoire is dat u kunt krijgen voor de beste prijs en met veel kleurencombinaties. Deze keer hebben ze een witte afwerking met een rode bies en logo, maar je kunt ze ook in veel meer combinaties krijgen.

Lees meer over het merk BABOLAT

Sinds Babolat padelproducten begon te produceren, heeft het een grote evolutie doorgemaakt. Hij wordt momenteel op de velden van de World Padel Tour vertegenwoordigd door Juan Lebrón, een van de beste spelers op het circuit en die ook een hele reeks officiële producten voor hem heeft.

Profiteer van onze kortingen bij Babolat om de nieuwe collectie padelrackets, schoenen, kleding en padeltassen voor de beste prijs te krijgen. We zijn ervan overtuigd dat u het product zult vinden dat het beste bij u past. Wacht dus niet langer en geniet van de beste sensaties met Babolat.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten