Babolat Technical Veron Juan Lebron 2024
  • Babolat Technical Veron Juan Lebron 2024
  • Babolat Technical Veron Juan Lebron 2024

Babolat Technical Veron Juan Lebron 2024

PVP: € 260,00
€ 257,81
-1% Babolat
Babolat Technical Veron Juan Lebron 150151 | Sla de bal hard met het nieuwe padel racket Babolat Technical Veron van Juan Lebron, een model in carbon flex dat een elastischer gevoel geeft
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Technical Veron Juan Lebron PadelRacket

Beheers het netgebied met de padel racket Technical Veron Juan Lebron, een van de nieuwigheden die Babolat 2024 dit seizoen presenteert. Het is een aanvalsracket, met een diamantvorm en een licht hoge balans, dus biedt het een uitstekende slag. Echter, het comfort wordt niet verwaarloosd dankzij de gebruikte materialen.

Zo is er gebruik gemaakt van Carbon Flex-technologie, dat wil zeggen, een mengsel van carbon en glasvezel dat het een elastischer gevoel en een grotere baluitgang geeft. Het heeft ook een black eva rubberkern samen met een anti-vibratiesysteem voor een veel comfortabeler spel. Ten slotte heeft het een ruw oppervlak dat de effecten op de bal verbetert!

Babolat Technical Veron Juan Lebron zilver en rood, kenmerken

  • Meer kracht met de nieuwe Babolat Technical Veron Juan Lebron 2024 dankzij het diamantvormige formaat en balans naar de punt.
  • Biedt uitstekende speelbaarheid dankzij de combinatie van carbon en glasvezel.
  • Black eva rubber is gebruikt aan de binnenkant, waardoor de aanrakingsensaties verbeteren.
  • Officieel product van Juan Lebrón, met exclusief ontwerp voor de WPT-speler.
  • Nieuwe distributie en ontwerp van de gaten die de prestaties verbeteren.
  • Je kunt meer effect aan je schoten geven dankzij de ruwe 3D Spin-textuur.
  • Anti-vibratietechnologie geïntegreerd in het hart van het racket.
  • Opgenomen in de laatste collectie van Babolat 2024 rackets.

Voor wie is het bedoeld? Geschikt voor sporters die regelmatig spelen of trainen en kracht in hun spel zoeken omdat het een aanvalsracket is, dus biedt het slagkracht terwijl het dankzij de combinatie van materialen handelbaar is en een semi-hard gevoel geeft.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een officieel product van Juan Lebrón is, zodat je zult genieten van een uitzonderlijke afwerking en een meer dan opvallende prestatie. Je zult dol zijn op zijn nieuwe afbeelding in zilver en rood, met de silhouet van de wolf.

Ontdek meer over het merk BABOLAT

Verkrijg de nieuwe collectie van Babolat Padel, een van de merken met de grootste projectie op de markt. Elk seizoen presenteert het een complete collectie van padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, paddletassen en ook sets van de hoogste kwaliteit om padel te spelen, zodat je op je best kunt presteren.

Sinds enkele seizoenen is het een van de sponsors van de World Padel Tour, waar Juan Lebrón kan worden gezien die met zijn producten concurreert. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op het veld met Babolat, we verzekeren je dat je niet teleurgesteld zult zijn!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 355-365 gr Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Hard Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten