Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024
  • Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024
  • Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024

Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 2024

PVP: € 200,00
€ 199,95
-1% Babolat
Babolat Technical Vertuo Juan Lebron 150152 | Verbeter je aanvalsspel met het nieuwe padel racket Babolat Technical Vertuo rood van Juan Lebron, een model van glasvezel maar uiterst krachtig
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Technical Vertuo Juan Lebron PadelRacket

We analyseren alle details van de nieuwe serie padel rackets voor Juan Lebrón gepresenteerd door Babolat in 2024. We introduceren het padel racket Technical Vertuo Juan Lebron, een middenniveau model dat de aanpassing van de speler bevordert omdat het is gemaakt van glasvezel, een elastisch materiaal dat een geweldige speelbaarheid biedt.

Op de baan kenmerkt het zich door zijn slagkracht omdat het een oversize diamantvorm behoudt gecombineerd met een hoog evenwicht. Het is echter geen technisch racket, dus we zullen genieten van geweldige sensaties en baluitgang. Het heeft een ruwheid op de vlakken evenals een black eva rubberen kern en een anti-vibratiesysteem.

Babolat Technical Vertuo Juan Lebron zwart en rood, kenmerken.

  • De Babolat Technical Vertuo Juan Lebron heeft een oversize diamantvorm met een hoge balans.
  • Een van de padel rackets van Juan Lebrón, met een exclusief ontwerp en het logo van de speler.
  • Om de aanpassing van de speler te verbeteren, zijn flexibele materialen gebruikt.
  • Glasvezel oppervlak, een elastisch materiaal dat de speelbaarheid verbetert.
  • Ongeëvenaarde touch met de black eva rubberen kern.
  • Nieuwe gatenverdeling, wat de prestaties op de baan verhoogt.
  • Je zult nauwelijks vibraties of ongemak voelen bij het slaan dankzij de vibrasorb-technologie.
  • Nieuwe catalogus van middenniveau Babolat Padel rackets 2024.

Voor wie is het bedoeld? Geschikt voor de gemiddelde speler die op zoek is naar extra kracht aangezien het een handelbaar aanvallend racket is, met een diamantvorm en een hoge balans die is gemaakt van flexibele materialen om de speelbaarheid te verbeteren en het gemakkelijker te maken om ermee te spelen.

Waarom ga je ervan houden? Omdat het een snel aanpasbaar racket is, dus je zult er snel aan wennen. Bovendien wordt het het officiële product van Juan Lebrón, dus je zult ook genieten van een exclusief ontwerp in zwarte kleur, rode en zilveren details - het is super cool!

Ontdek meer over het merk BABOLAT

Haal de nieuwe collectie van Babolat Padel, een van de meest projectieve merken op de markt. Elk seizoen presenteert het een complete collectie padel rackets, schoenen voor mannen en vrouwen, rackettassen en ook sets van hoge kwaliteit om padel te spelen, zodat je op je best kunt presteren.

Al enkele seizoenen is het een van de sponsors van de World Padel Tour, waar Juan Lebrón te zien is die met zijn producten concurreert. Wacht niet langer en geniet van de beste sensaties op de baan met Babolat - we verzekeren je dat je niet teleurgesteld zult zijn!

Features Vorm: Diamant Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid 3d
Onze beste producten