Padeltas Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood  2024
  • Padeltas Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood  2024
  • Padeltas Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood  2024

Padeltas Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood 2024

PVP: € 120,00
€ 119,95
-1% Babolat
Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood | Overtref je verwachtingen op de baan met de Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood Padel Tas 2024. Uitzonderlijk ontwerp en ongeëvenaarde ruimte voor je uitrusting. Voel het verschil in elk spel!

Padel Tas Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood 2024

Ontdek de uitmuntendheid in transport en bescherming van uitrusting met de Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood Padel Tas 2024. Zorgvuldig ontworpen voor spelers van hoge prestaties, deze padeltas is meer dan een tas, het is een verklaring van toewijding aan jouw spel.

Met een stijl die jouw passie voor padel weerspiegelt, maakt de zwarte en rode kleur van deze padeltas het niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt het ook een optimale organisatie voor jouw uitrusting. Bereid je voor om zowel op als buiten de baan op te vallen.

Kenmerken van de Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood Padel Tas

  • Ruimte en bescherming voor vier rackets, met een isothermisch compartiment om ze te beschermen tegen temperatuurschommelingen.
  • Afmetingen van 63 x 37 x 30 cm en een capaciteit van 56 liter, ideaal voor al jouw uitrusting.
  • Inclusief een handvat en twee riemen voor comfortabel en veelzijdig vervoer.
  • "Kleurloze" bekleding gemaakt van 100% gerecycled polyester, maakt het organiseren en zoeken van materiaal makkelijker.
  • Duurzaam en licht isolerend compartiment voor betere bescherming van jouw rackets.
  • Onderdeel van de Babolat 2024 collectie van padeltassen.

Voor wie is het bedoeld?

Deze padeltas is gericht op padelspelers die de hoogste kwaliteit en functionaliteit zoeken in het vervoer van hun uitrusting. Ideaal voor zowel intensieve trainingen als competitieve wedstrijden, de Babolat RH Padel Juan Lebrón padeltas is een uitstekende keuze.

Waarom zal je het leuk vinden?

Je zult verliefd worden op de Babolat RH Padel Juan Lebrón Zwart Rood padeltas vanwege zijn elegante ontwerp en het vermogen om al jouw uitrusting georganiseerd en beschermd te houden. Comfort en stijl gaan hand in hand in dit essentiële accessoire voor elke serieuze padelspeler.

Ontdek meer over het merk Babolat

Babolat, met een rijke geschiedenis in de sportwereld, staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Dit merk is een vertrouwde keuze geweest voor spelers over de hele wereld, dankzij hun constante toewijding aan verbetering en ontwikkeling van hoogwaardige producten.

Sinds de oprichting is Babolat een pionier geweest in het aanbieden van uitrusting die voldoet aan de behoeften van de meest veeleisende spelers, altijd vooroplopend in technologie en design in de wereld van padel en andere racketsporten.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten