Babolat Counter Veron 2024
  • Babolat Counter Veron 2024
  • Babolat Counter Veron 2024

Babolat Counter Veron 2024

PVP: € 240,00
€ 239,95
-1% Babolat
Babolat Counter Veron 150143 | Transformeer je spel met de Babolat Counter Veron 2024, ontworpen om precisie en controle te bieden, samen met een comfortabeler gevoel dankzij de combinatie van carbonflex
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Babolat Counter Veron PadelRacket

Ontdek de innovatie in padelrackets met de Babolat Counter Veron 2024. Perfect ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar balans en precisie, valt dit racket op door zijn hybride ontwerp en gebalanceerde gewichtsverdeling, gecombineerd met een elastisch gevoel voor superieure prestaties op de baan.

De Babolat Counter Veron 2024 is opgebouwd uit carbonflex, wat betekent dat het gemaakt is van koolstof en glasvezel. De kern van drie lagen EVA-rubber en het ruwe oppervlak stellen je in staat om het spel te controleren met kracht en precisie, terwijl het boorgatenpatroon de overdracht van kracht en precisie bij elke slag verbetert.

Kenmerken van de Babolat Counter Veron 2024 padelracket

  • Hybride ontwerp met gebalanceerde gewichtsverdeling voor een evenwichtig spel.
  • Kern van drie lagen EVA-rubber die zich beter aanpast aan snelle en langzame slagen.
  • Ruw oppervlak voor verbeterde effecten op de bal en meer controle.
  • Constructie met zowel koolstof als glasvezel om het beste van beide materialen te combineren.
  • Strap-uitneemsysteem voor betere hygiëne of personalisatie.
  • Behoort tot de collectie Babolat 2024 padelrackets.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor gevorderde en professionele spelers, de Babolat Counter Veron 2024 is perfect voor degenen die precisie en controle zoeken om hun spel naar het volgende niveau te tillen.

Waarom zal het je bevallen?

Je zult dol zijn op de Babolat Counter Veron 2024 vanwege zijn vermogen om je spel te transformeren. Zijn geavanceerde technologie en uitzonderlijk ontwerp bieden een ongeëvenaarde ervaring op de baan. Wacht niet langer en voel het verschil!

Ontdek meer over het merk Babolat

Babolat, een leider in de wereld van de sport, staat bekend om zijn kwaliteit en innovatie. Sinds de oprichting heeft Babolat de markt voor sportuitrusting gerevolutioneerd en het vertrouwen van spelers over de hele wereld gewonnen.

Elk product van Babolat, inclusief de Counter Veron 2024, weerspiegelt hun toewijding aan uitmuntendheid door geavanceerde technologie en innovatief ontwerp te combineren om het beste te bieden aan padelspelers.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel, Koolstof Ruwheid 3d
Onze beste producten