Black Crown Piton Premium 2024
  • Black Crown Piton Premium 2024
  • Black Crown Piton Premium 2024

Black Crown Piton Premium 2024

PVP: € 250,00
€ 229,95
-9% Black Crown
Black Crown Piton Premium 18091 | Ervaar maximale controle en kracht met de padel racket Black Crown Piton Premium 2024. Wacht niet langer en voel het verschil op de padelbaan!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 9 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Black Crown Piton Premium padelracket

Wij presenteren de innovatieve padel racket Black Crown Piton Premium 2024, een must-have voor spelers die op zoek zijn naar de perfecte balans tussen kracht en controle. Dankzij het Power Soft Memory EVA rubber geniet je van gedempte slagen die je meer controle geven bij elk punt.

Bovendien zorgen de Carbono 3K oppervlakken voor duurzaamheid en lichtheid, terwijl het SandSpin ruwe oppervlak je in staat stelt effect aan de bal te geven. Het Double Tubular Air Channel, met 80% koolstofvezel, versterkt het frame van dit racket, wat zorgt voor stevigheid en duurzaamheid.

Kenmerken van de Black Crown Piton Premium 2024 padel racket

  • Power Soft Memory EVA rubber voor een uitzonderlijk gevoel en meer controle.
  • Carbono 3K oppervlakken voor duurzaamheid en lichtheid.
  • SandSpin ruw oppervlak om effect aan de bal te geven.
  • Double Tubular Air Channel met 80% koolstofvezel voor extra stevigheid.
  • 2TB CARBON frame voor duurzaamheid en stevigheid.
  • Onderdeel van de Black Crown 2024 collectie van padel rackets.

Voor wie is dit bedoeld?

Dit Piton Premium racket is ontworpen voor padel spelers die streven naar een balans tussen controle en kracht bij elke slag. Met een medium en veelzijdig gevoel is het perfect voor het uitvoeren van een breed scala aan slagen op de baan.

Waarom ga je ervan houden?

Je zult dol zijn op het Black Crown Piton Premium 2024 padel racket vanwege zijn uitzonderlijke gevoel, waarmee je de bal nauwkeurig kunt plaatsen en snelheid aan je slagen kunt geven. Bovendien garandeert het stevige en duurzame ontwerp uitstekende prestaties bij elk spel.

Ontdek meer over het merk Black Crown

Black Crown is een toonaangevend merk in de wereld van padel, bekend om zijn innovatie en kwaliteit. Met een focus op voortdurende verbetering heeft het rackets gecreëerd die voldoen aan de eisen van veeleisende spelers, met geavanceerde technologie en ontwerpen die het verschil maken op de baan.

Met een rijke geschiedenis en passie voor padel is Black Crown een vertrouwd merk geworden voor spelers van alle niveaus. De producten, zoals het Piton Premium 2024 padel racket, zijn het resultaat van een onwankelbare toewijding aan uitmuntendheid en innovatie.

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2024 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Koolstof Ruwheid Glad
Onze beste producten