Nieuwe Bullpadel padelschoenen voor winter 2023

Maak kennis met de nieuwste Bullpadel releases voor het nieuwe winterseizoen

De wachttijd is voorbij! Met de komst van de winter willen de toonaangevende merken in de sector niet achterblijven. Daarom zijn de nieuwe Bullpadel winterschoenen gepresenteerd als onderdeel van hun nieuwe schoenencollectie voor het seizoen 2023, vol innovaties en stijl, samen met de nieuwste technologieën die beloven het veld te revolutioneren.

Top Bullpadel Schoenen Winter 2023

Het merk dat verschillende van de beste spelers van het WPT circuit kleedt, heeft nieuws gebracht met zijn verschillende modellen en gedurfde ontwerpen, waarbij een assortiment wordt gepresenteerd voor alle smaken en alle soorten spelers.

De verschillende collecties VIBRAM, COMFORT, ELITE EN FLOW HYBRYD zullen ongetwijfeld niemand onverschillig laten bij het kiezen van het model dat het beste bij de behoeften van elke speler past.

VIBRAM: Passie en Durf

De HACK VIBRAM collectie van Paquito Navarro belooft deze winter indruk te maken met een dynamisch en adaptief model. Aan de andere kant nodigen de VERTEX VIBRAM, het gamma ontworpen voor Juan Tello en Fede Chingotto, ons uit om op het veld te schitteren met kleuren die echt spectaculair opvallen.

Bullpadel Hack Vibram 23I Zwart Wit 2023

Bullpadel Hack Vibram 23I Zwart Wit 2023
AANBIEDING: 168,56 €
ADVIESPRIJS: 170,00 €

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Lichtgewicht
  • Zool: New Padel

Bullpadel Hack Vibram 23I Zwart Wit 2023

De Bullpadel Hack Vibram 23I in zwart en wit zijn ontworpen met de Vibram zool, zijn het ideale model voor een betere grip op de baan. Ze hebben een stabilisator aan de achterkant in de middenzool om voettorsie te voorkomen en een Ortholite binnenzool die zorgt voor geweldige demping en zweetventilatie.

Ze hebben spanners in het vetersgebied om een betere grip van de schoen op de voet te krijgen, evenals hun zool van dubbele dichtheid en combineren eva rubber om een betere demping te krijgen.

Bullpadel Vertex Vibram 23I Antraciet 2023

Bullpadel Vertex Vibram 23I Oranje 2023
AANBIEDING: 169,95 €
ADVIESPRIJS: 170,00 €

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Lichtgewicht
  • Zool: New Padel

Bullpadel Vertex Vibram 23I Antraciet 2023

De Bullpadel Hack Vibram 23I Antraciet zijn ontworpen met de zool die noppen en espiga combineert, en hebben een stabilisator in het middenzoolgebied om voettorsie te voorkomen terwijl je speelt en een dubbel dichte middenzool om schokken op de voet te voorkomen.

De tong heeft microperforaties die de zweetventilatie tijdens het spelen mogelijk maken, en aan de andere kant heeft het een buitenste vin op de zool die het een grotere duurzaamheid en stabiliteit geeft.

COMFORT: Subtiliteit en Klasse

Martín Di Nenno zal deze winter de nieuwe COMFORT PRO dragen, die uitblinkt door zijn magische combinaties gebaseerd op subtiele tinten, waar grijs de hoofdrol speelt. En voor de liefhebbers van klassiekers komen de COMFORT schoenen weer een seizoen terug om een frisse toets toe te voegen aan het winterseizoen.

Bullpadel Comfort Pro 23I Lichtgrijs 2023

Bullpadel Comfort Pro 23I Lichtgrijs 2023
AANBIEDING: 144,95 €
ADVIESPRIJS: 145,00 €

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Comfort
  • Zool: Clay (Espiga)

Bullpadel Comfort Pro 23I Lichtgrijs 2023

De Bullpadel Comfort Pro 23I in lichtgrijs bevatten een achterstabilisator, die verstuikingen voorkomt. Hun constructie met lichtgewicht, hoog ventilerend weefsel biedt weerstand en flexibiliteit. Net als een zijdelingse Movement versterking die de demping verbetert en de impact absorbeert.

Ze bieden tractie op elk oppervlak dankzij de hybride zool in clay en nop, terwijl ze zijn uitgerust met de flex rift technologie van dwarse kanalen in de zool die de natuurlijke flexie bevorderen, en meer comfort bieden met het stitch insole systeem.

Bullpadel Comfort 23I padelschoenen Wit Marineblauw 2023

Bullpadel Comfort 23I Sneakers Wit Marineblauw 2023
AANBIEDING: 134,95 €
ADVIESPRIJS: 135,00 €

  • Niveau: Gevorderd, Intermediair
  • Spel: Comfort
  • Zool: Clay Court

Bullpadel Comfort 23I padelschoenen Wit Marineblauw 2023

De Bullpadel Comfort 23I in wit en marineblauw heeft het FLEX RIFT systeem voor betere flexibiliteit. Ze hebben een mesh binnenvoering die comfort biedt en zorgt voor een goede ventilatie, evenals het BPS STABILIZER systeem dat de grip verbetert en verstuikingen voorkomt.

De hybride zool, die zowel studs als spikes combineert, zorgt voor een geweldige grip op het veld en biedt extra demping in de hiel dankzij het zijdelingse bewegingssysteem.

ELITE en FLOW HYBRID FLY: Stijl op de Baan

Voor spelers die hun outfit willen combineren met hun damessneakers voor padel, is het ELITE voorstel voor Gemma Triay perfect. Alejandra Salazar verrast ons op haar beurt met de FLOW HYBRID FLY.

Laten we de NEXT PRO W van Delfi Brea niet vergeten, die uitblinken met hun bijzondere en opvallende ontwerp.

Wat betreft de nieuwste items in de herencollectie, varieert het kleurenpalet en ontwerpen van het lichte grijs van de Hack Hybrid Fly 23I tot het intense rood van de Vertex Grip 23I.

Bullpadel Elite 23I Coral Sneakers

Bullpadel Elite 23I Coral Sneakers
AANBIEDING: 129,96 €
ADVIESPRIJS: 140,00 €

  • Niveau: Gevorderd, Intermediair
  • Spel: Comfort
  • Zool: Clay

Bullpadel Elite 23I Coral padelschoenen

Het model ontworpen voor Gemma Triay dit seizoen heeft een naadloos ingespoten rubberen teenstuk voor hoge slijtvastheid en kruiskanalen in de zool die de natuurlijke flexie van de voet tijdens het spelen bevorderen.

Ze hebben ook een achterste stabilisator die de voet vasthoudt tijdens zijwaartse ondersteuning en verstuikingen voorkomt, evenals een “mesh” textielvoering om comfort te bieden en ademend vermogen te verbeteren. Zonder de uitneembare inlegzool te vergeten die helpt bij het verdrijven van zweet, de luchtcirculatie bevordert en langdurige demping biedt.

Bullpadel Hack Hybrid Fly 23I Lichtblauwe padelschoenen 2023

Bullpadel Hack Hybrid Fly 23I Lichtblauwe Sneakers 2023
AANBIEDING: 129,95 €
ADVIESPRIJS: 130,00 €

  • Niveau: Gevorderd
  • Spel: Lichtgewicht
  • Zool: Clay Court

Bullpadel Hack Hybrid Fly 23I Lichtblauwe padelschoenen 2023

De nieuwe Bullpadel Hack Hybrid Fly 23I in lichtblauw vermindert de impact en bevordert het momentum in je bewegingen, genereert een natuurlijke pas met het nieuwe geïntegreerde Flex riftsysteem en presenteert een kleizoolpatroon, hiel en rotatieschijf voor bochten.

Dankzij het zijdelingse bewegingssysteem geniet je van een soepele rit en heeft het een patroon met kanalen op de zool om de flex van de schoen te verbeteren, en een constructie met technische en versterkte stof voor een goede duurzaamheid.

Bullpadel Vertex Grip 23I Rode padelschoenen 2023

Bullpadel Vertex Grip 23I Rode Sneakers 2023
AANBIEDING: 92,96 €
AVP: 120,00 €

  • Niveau: Gevorderd, Intermediair
  • Spel: Comfort
  • Zool: Clay Court

Bullpadel Vertex Grip 23I Rode padelschoenen 2023

De rode Bullpadel Vertex Grip 23I zijn versterkt met anti slijtage materialen, wat de duurzaamheid verbetert, net als dat je eenvoudig bochten en explosieve bewegingen kunt maken dankzij de rotatieschijf.

Ze zijn een vrij licht en ademend model met mesh constructie en bieden betere enkelsteun met de geïntegreerde versterking in de hiel en het middengebied.

Bullpadel Next 23I Zwarte padelschoenen 2023

Bullpadel Next 23I Zwarte Sneakers 2023
AANBIEDING: 84,96 €
AVP: 95,00 €

  • Niveau: Intermediair
  • Spel: Comfort
  • Zool: Clay Court

Bullpadel Next 23I Zwarte padelschoenen 2023

De Bullpadel Next Pro 23I zwart heeft een stabilisatieversterking in het middengebied, wat zorgt voor veel stabiliteit, en heeft een structuur met mesh en zonder naden. Ze bevatten een mesh type binnenvoering om een goede ventilatie te bevorderen en de teen en zijkanten zijn iets hoger, wat de voet beschermt tegen schokken.

Ze hebben een draaischijf in de zool om gemakkelijker te draaien en hebben een spike en hielzool, die op hun beurt de eva en phylon middenzool absorbeert de impact bij sprongen en stappen, waardoor een uitstekende demping wordt geboden.

Bullpadel Next Pro W 23I Fuchsia padelschoenen 2023

Bullpadel Next Pro W 23I Fuchsia Sneakers 2023
AANBIEDING: 98,91 €
AVP: 110,00 €

  • Niveau: Gevorderd, Intermediair
  • Spel: Comfort
  • Zool: Klei

Bullpadel Next Pro W 23I Fuchsia padelschoenen 2023

De officiële schoenen van Delfi Brea, voor het nieuwe seizoen, hebben een ontwerp in fuchsia en wit, een levendige en elegante optie. Ze hebben een constructie met mesh stof die de ventilatie en zweetbeheersing optimaliseert.

Ze hebben een innovatief rotox systeem om de grip in rotatiebewegingen te perfectioneren, evenals een teen versterkt met rubber om slijtage te weerstaan en de levensduur te verlengen. Ze hebben ook de TPU stabilisator, een garantie van stabiliteit bij elke beweging, en hun naadloze ontwerp helpt irritaties te voorkomen en het comfort te maximaliseren.

Bullpadel Beker 23I Witte Marineblauwe padelschoenen

Bullpadel Beker 23I Witte Marineblauwe Sneakers
AANBIEDING: 66,96 €
AVP: 75,00 €

  • Niveau: Beginner
  • Spel: Comfort
  • Zool: Klei

Bullpadel Beker 23I Witte Marineblauwe padelchoenen

De Bullpadel Beker 23I in wit en marineblauw hebben een eva rubberen en phylon tussenzool voor goede demping. De mesh stof van de upper gecombineerd met de binnenvoering zorgt voor meer frisheid, en de anti abrasieve samenstellingen maken ze slijtvaster.

Ze hebben een clay zool die de beste grip biedt op banen met veel zand en een versterking in de teen om slagen op de vingers te voorkomen, evenals bevordering van een natuurlijkere stap, omdat hun flexibiliteit zeer goed en aanpasbaar is.

Concluderend belooft de nieuwe collectie Bullpadel sneakers voor deze winter 2023 een mijlpaal te worden in termen van ontwerp en functionaliteit. Of je nu een professionele speler of een fan bent, in deze collectie vind je het perfecte paar om elke uitdaging aan te gaan en je tegenstanders te verpletteren!