Paquito Navarro, officieel profiel

Tout sur Paquito Navarro, le joueur professionnel du World Padel Tour et considéré comme l’un des meilleurs joueurs de padel au monde et un combattant sur le terrain

Paquito Navarro is een professionele racketspeler die momenteel nummer 7 staat op de World Padel Tour- ranglijst.

Hij heeft momenteel meer dan 20 jaar wedstrijden waarin hij meer overwinningen heeft weten te behalen dan wie dan ook en met Bullpadel .

Paquito Navarro, de professionele speler

Paquito Navarro begon met padel tennis toen hij 5 jaar oud was, zijn passie voor deze sport begon al op zeer jonge leeftijd. Al op jonge leeftijd laat hij zien waarom hij een van de beste ter wereld is, hij slaagde erin om op 10-jarige leeftijd deel te nemen aan de wedstrijd, waar hij als tweede eindigde.

Op het veld neemt hij de backhand-positie in en speelt hij een zeer aanvallend spel dat hem in staat stelt om prachtige volleys te maken. Tot zijn bekendste slagen behoren de power smash en de wall drop, zijn mythische mes waarmee hij het bijna onmogelijk maakt om de bal te stoppen.

Navarro is ongetwijfeld een van de meest getalenteerde spelers van onze tijd en slaagt erin om toneelstukken te maken die niemand onverschillig laten. Vandaag analyseren we de carrière van Paquito Navarro, de enige Spaanse speler die Spaans kampioen is geworden in alle categorieën.

Naam

Francisco Jesus Navarro Compan

Bijnaam

Paquito Navarro / De orkaan van de buurt van remedies

Geboortedatum

10 februari 1989

Geboorteplaats

Sevilla Spanje)

Hoogte

1,81 cm

Huidig koppel WPT 2023:

Juan Tello

Positie

Achteruit

Biografie

Paquito Navarro komt uit Sevilla, hij werd geboren op 10 februari 1989 in Sevilla (Spanje). Hij begon met spelen op 5-jarige leeftijd in de urbanisatie van zijn ouders in Almería.

In tegenstelling tot een groot deel van de spelers op het circuit, begon Navarro niet met tennissen . Tijdens de zomerretraites van de familie in Aguadulce (Almería) bleef hij om naar de wedstrijden van zijn broer en vader te kijken, in de hoop dat ze uiteindelijk een beetje bij hem zouden komen. Hij had snel de basis van het spel onder de knie.

Hij kreeg al 8 jaar les en kort daarna begon hij met wedstrijden . En om tien uur het eerste WK voor minderjarigen in Mexico. Navarro werd tweede met Jaime Bergareche.

Paquito Navarro Jaime Bergareche
Paquito Navarro – Jaime Bergareche

Na verschillende keren tweede te zijn geworden, slaagde hij erin om samen met zijn partner Adrián Allemandi het wereldkampioenschap voor junioren te winnen , waarmee hij zijn eerste overwinning behaalde. Het zou echter tot 2009 duren voordat hij erin slaagde om deel te nemen aan het oude Padel Pro Tour-circuit en zichzelf tot kampioen van Spanje uit te roepen.

Nadat hij erin was geslaagd zichzelf te positioneren als een van de beste in comcapities zoals de Padel Pro Tour, slaagde hij erin om in 2014 het World Padel Tour-circuit te betreden. Hij doet het samen met Maxi Gabriel , met wie hij maar een paar maanden zou spelen. Zijn volgende partner zou Mati Diaz zijn met wie hij zich als kampioen van Spanje zou kunnen positioneren.

En toernooien zo ongelooflijk als die in Portugal waar hij het glas brak

Slechts een paar jaar later zou hij erin slagen om zijn eerste Final Master te bereiken, waar hij, hoewel hij niet zou winnen, het begin zou zijn van een carrière vol successen.

Altijd verenigd met geweldige spelers die als koppel hebben gespeeld, Sanyo Guitierrez, Juan Martín Diaz, Juan Lebron, Martín Di Nenno , … al deze Paquito Navarro koppels hebben hem in staat gesteld om op het hoogste niveau te spelen en te kiezen voor het hele titelseizoen na seizoen.

Palmares in World Padel Tour

Paquito Navarro heeft meer dan 530 wedstrijden gespeeld op de World Padel Tour , waarvan hij er 397 heeft gewonnen, terwijl hij 15 opeenvolgende overwinningen op zijn naam heeft staan. Enkele van de beste resultaten van de hele comcapitie die laten zien waarom het als een van de beste wordt beschouwd.

Datum Toernooi Partner
2022 Telcel Huawei Mexico Open 2022 Juan Tello
2022 Santander geopend zeg schat
2021 Meester van Buenos Aires zeg schat
2021 Córdoba geopend zeg schat
2021 Meester van Barcelona zeg schat
2020 Marbella Meester Paul Lima
2019 São Paulo geopend Juan Lebron
2019 bastad open Juan Lebron
2019 Meester Valladolid Juan Lebron
2019 Jaen Mater Juan Lebron
2019 Alicante geopend Juan Lebron
2018 Bilbao geopend Paul Lima
2017 Andorrese Open Sanyo Gutiérrez
2017 Sevilla geopend Sanyo Gutiérrez
2017 Valladolid geopend Sanyo Gutiérrez
2017 Miami meesters Sanyo Gutiérrez
2017 Santander geopend Sanyo Gutiérrez
2016 Masterfinale Madrid Sanyo Gutiérrez
2016 La Nucia geopend Sanyo Gutiérrez
2016 Valencia meester Sanyo Gutiérrez
2015 Meester van Barcelona Matias Díaz
2014 San Fernando geopend maxi gabriël

Palmares Premier Padel

In het korte leven van Premier Padel wist Paquito Navarro zijn eerste toernooi te winnen, een van de belangrijkste in Doha, Qatar.

Datum Toernooi Partner 2022 Premier Padel Doha zeg schat

Bullpadel sponsor van Paquito Navarro

Paquito Navarro speelt sinds 2017 met het merk Bullpadel, waar hij collecties heeft die exclusief voor hem zijn ontworpen.

De padel racket van Paquito Navarro

De padel racket die door Paquito Navarro wordt gebruikt, is de Bullpadel Hack 03 2023. Een krachtmodel dat is vervaardigd door koolstof en een multieva-kern te combineren voor een fantastische stoot.

Bullpadel-hack 03 2023

AANBIEDING: € 349,95
Adviesprijs: € 350,00

  • Vorm: diamant
  • Spel: macht
  • Gewicht: 365-375

Bullpadel hack 03 2023

De Hack 03 CTR is ook beschikbaar, een besturingsmodel dat een groot oppervlak heeft om niet-gecentreerde ballen te vermijden.

Paquito Navarro’s padelschoenen

BULLPADEL HACK VIBRAM PRO LTD 23V BOURGONDISCHE SCHOENEN

AANBIEDING: € 168,00
Adviesprijs: € 170

  • Koop: Topklasse
  • Bovenwerk: gaas.
  • Zool: Klei met Vibram-zool.

BULLPADEL HACK VIBRAM PRO LTD 23V BOURGONDISCHE SCHOENEN

Voor schoeisel kiest Paquito Navarro voor de Hack Vibram LTD , een model dat is ontworpen met een hybride zool speciaal voor padel, voor geweldige grip en snellere bochten. In demping stelt het ook niet teleur dankzij de technologieën die worden gebruikt in stabilisatie en dubbele zool.

Paquito Navarro padel tassen

BULLPADEL HACK BPP-23012 ZILVEREN PADELTAS

AANBIEDING: € 99,95 Adviesprijs: € 100,00

  • padel rackets: 2
  • thermoskan: ja
  • Grote maat

BULLPADEL HACK BPP-23012 ZILVEREN PADELTAS

Om al zijn materiaal te vervoeren doet hij dat in de Hack BPP-23012 padel racketas, die is voorzien van twee thermovakken aan de zijkant waarin je in elke tas maximaal twee rackets kunt opbergen. Het heeft ook een compartiment met ventilatie voor schoenen en nog een zeer ruim Headcompartiment.

De beste punten van Paquito Navarro

Om te eindigen laten we je een video achter van de beste punten van Paquito Navarro in de World Padel Tour.