Nieuwe Head LTD 2024 padel rackets: de wapens van de nummer één

De nieuwe limited edition padel rackets van Head komen in 2024 op het toneel. Het Oostenrijkse merk heeft drie exclusieve modellen ontworpen voor zijn drie ambassadeurs, die zich bovenaan de Premier Padel-ranglijst bevinden: Arturo Coello, Ari Sánchez en Paula Josemaría. Ontdek in dit artikel de geheimen van de nieuwe Head LTD.

De meest exclusieve collectie die je kunt vinden tussen de padel rackets van Head 2024 is hier. Zoals elk seizoen, heeft het Oostenrijkse merk voorgenomen zijn fans te verbazen, en daarom heeft het drie rackets ontworpen voor spelers die ze gebruiken om te concurreren in Premier Padel.

Arturo Coello, Ariana Sánchez en Paula Josemaría zullen dit seizoen verder streven naar titels met deze nieuwe modellen in handen, die niet alleen hun handtekening dragen, maar ook de ontwerpen gekozen door de drie nummers één.

Nieuwe Head LTD 2024 padel rackets: de wapens van Arturo Coello, Ari Sánchez en Paula Josemaría

Zoals de naam al aangeeft, vertegenwoordigen deze rackets een exclusieve editie van Head, dus de eenheden zijn beperkt. Ze hebben dezelfde kenmerken als de exemplaren uit de algemene collectie, die een interessante combinatie van kracht en controle vertegenwoordigen.

Deze modellen worden geleverd met de Head Pro Strips: stroken met schuurpapierachtige ruwheid die op het oppervlak kunnen worden aangebracht om meer effect te genereren bij de slagen. Dit product kan momenteel alleen worden verkregen door een van de drie nieuwe Head LTD 2024 rackets aan te schaffen.

Head Extreme Pro LTD 2024

Head Extreme Pro LTD 2024
AANBIEDING: 317,32 €
ADVIESPRIJS: 320,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Kracht
  • Gewicht: 360-375

Head Extreme Pro LTD 2024

Het nieuwe padel racket van Arturo Coello komt op de 20×10 met zwart en rood als de protagonisten, samen met de handtekening van de speler uit Valladolid in het hartgedeelte. Het heeft een diamantvorm en de balans en de sweet spot bevinden zich in het bovenste gedeelte om het luchtspel te domineren.

Het mengt koolstof- en glasvezel in de gezichten, wat het een harde aanraking geeft, terwijl het Power Foam in de kern veel power in de slagen genereert. Het bevat het ontwerp van het Smart Bridge-hart, de Auxetic-technologie om de prestaties te verbeteren en de zachte plug die trillingen reduceert. Daarnaast komt het met 3D-ruwheid op het oppervlak en een beschermer in het framgebied om de levensduur te verlengen.

Head Speed Motion LTD 2024

Head Speed Motion LTD 2024
AANBIEDING: 259,95 €
ADVIESPRIJS: 260,00 €

  • Vorm: Druppel
  • Spel: Veelzijdig
  • Gewicht: 350-360

Head Speed Motion LTD 2024

Voor spelers die magie op de baan willen creëren, presenteren we het nieuwe padel racket van Ariana Sánchez. De speelster uit Reus heeft dit model al in handen met blauw en wit als de hoofdrolspelers samen met het logo van een toverstok, dat perfect haar speelstijl vertegenwoordigt.

De nieuwe Speed Motion LTD heeft een druppelvorm en een evenwichtige balans om variabel spel op de banen te genereren. Bovendien vergroot de Sweet Spot-technologie aanzienlijk de sweet spot met het doel veel ballen naar de andere kant van het veld te krijgen. Het wordt geleverd met glasvezel en koolstof op het oppervlak, evenals Power Foam. Bovendien is het gewicht rond de 360 gram, dus lichtheid tijdens de wedstrijd is gegarandeerd.

Head Extreme Motion LTD 2024

Head Extreme Motion LTD 2024
AANBIEDING: 259,96 €
ADVIESPRIJS: 260,00 €

  • Vorm: Diamant
  • Spel: Veelzijdig/Kracht
  • Gewicht: 350-360

Head Extreme Motion LTD 2024

Het nieuwe padel racket van Paula Josemaría sluit de LTD-collectie af en bevat verschillende zachte kleuren naast het logo van een dynamietstok, de bijnaam van de speelster uit Extremadura. De Extreme Motion LTD heeft een diamantvorm, middelhoge balans en een aanzienlijke sweet spot, waardoor het een racket is met een uitzonderlijke balans tussen kracht en controle.

Het is gebouwd met een mix van glasvezel en koolstofvezel aan de oppervlakken, evenals de Power Foam in de kern. Het heeft de Auxetic-technologie voor een betere respons op impact, evenals de Sweet Spot om de meest basale slagen te controleren, zoals lobs, volleys of smashes. Daarnaast maakt de zachte plug-technologie het mogelijk om vibraties te verminderen om de mogelijkheid van blessures en overbelasting van de bovenste ledematen te beperken.