Hesacore grip Carbon Bullpadel
  • Hesacore grip Carbon Bullpadel
  • Hesacore grip Carbon Bullpadel

Hesacore grip Carbon Bullpadel

PVP: € 25,00
€ 19,96
-21% Bullpadel
grip Hesacore Carbon Bullpadel zwart | Maximaliseer je spel met de Hesacore Carbon Bullpadel Grip. Geavanceerde technologie voor een superieure grip en maximaal comfort. Ontdek het verschil nu!
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

grip padel Hesacore Carbon Bullpadel

Voeg een nieuwe dimensie toe aan je spel met de Hesacore Carbon Bullpadel grip, een essentieel accessoire voor spelers die maximale efficiëntie en comfort op de baan zoeken. Ontworpen met koolstofvezelfilamenten, biedt deze grip een stevige en veilige houvast, vermindert de benodigde inspanning en maakt volledige controle over het racket mogelijk. Ideaal voor ervaren concurrenten, belooft zijn geavanceerde technologie een revolutionaire verandering in de manier waarop je elk spel benadert.

De Hesacore Tour Grip Carbon onderscheidt zich door zijn anti-vibratie, anti-zweet en anti-vocht eigenschappen, waardoor een superieure speelervaring onder alle omstandigheden wordt gegarandeerd. Zijn innovatieve ontwerp, met een gefacetteerde vorm, verhoogt de wrijving tussen de hand en het handvat, waardoor de spanning en stress op de grip worden verminderd. Deze functie, samen met zijn vermogen om trillingen te verminderen, transformeert elke slag in een demonstratie van kracht en precisie, wat de prestaties op de baan aanzienlijk verbetert.

Kenmerken Hesacore Carbon Bullpadel grip zwart

  • Koolstofvezelfilamenten zorgen voor een stevige grip en verminderen de inspanning bij het vasthouden.
  • Anti-vibratie, anti-zweet en anti-vocht eigenschappen voor optimale prestaties.
  • Toename van 8% tot 14% in wrijving, afhankelijk van de grip van de speler, voor uitzonderlijke controle.
  • Significante vermindering van spiercontractie in vingers, pols en onderarm, bevorderend een vloeiendere en harmonieuzere swing.
  • Onderdeel van de Bullpadel accessoires collectie 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Deze grip is ontworpen voor ervaren spelers die volledige controle en comfort in hun spel waarderen. Het is de perfecte keuze voor diegenen die hun techniek en prestaties willen verbeteren, de stress op de grip willen verminderen en de kracht bij elke slag willen maximaliseren.

Waarom zal je het leuk vinden?

De Bullpadel Hesacore Carbon grip zal je manier van spelen transformeren, en biedt je een uniek voordeel op de baan. Het vermogen om de grip te verbeteren, vermoeidheid te verminderen en de kracht van je slagen te vergroten, stelt je in staat om te genieten van een efficiënter en comfortabeler spel.

Ontdek meer over Bullpadel

Bullpadel staat bekend om zijn innovatie en kwaliteit in de wereld van padel. Elk product is een bewijs van hun toewijding aan uitmuntendheid, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende spelers dankzij hun uitgebreide catalogus van padelrackets, schoenen, padel tassen en andere producten.

Door te kiezen voor Bullpadel, sluit je je aan bij een gemeenschap van kampioenen die op het merk vertrouwen om hun maximale potentieel te bereiken. Professionele spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Gemma Triay concurreren met hun producten.

Features Jaar: 2024
Onze beste producten