Bullpadel polsbandjes BPMU-243 diepblauw pompoen
  • Bullpadel polsbandjes BPMU-243 diepblauw pompoen

Bullpadel polsbandjes BPMU-243 diepblauw pompoen

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 diepblauw pompoen | Vernieuw je stijl met de muñequera Bullpadel BPMU-243 in diepblauw en pompoen. Perfecte combinatie van stijl en superieure absorptie zodat niets je stoort
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes padel Bullpadel BPMU-243 diepblauw pompoen

Als je alle details voor je wedstrijden verzorgt, raden we de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 in diepblauw en pompoen aan, de nieuwste mode- en functionaliteitstrend in padelaccessoires. Meticuleus ontworpen om je niet alleen een stijlvolle oplossing te bieden voor je padeloutfit, maar ook effectieve zweetabsorptie en ongeëvenaard comfort tijdens je meest veeleisende wedstrijden.

Gemaakt van een optimale mix van katoen en polyester, onderscheidt deze polsbandjes zich door zijn uitzonderlijke absorptievermogen en warmtebehoud, waardoor gewrichten beschermd blijven en zweet wordt tegengegaan. De set bevat twee stuks, een in levendig diepblauw en de andere in pompoenkleur, beide perfect gecoördineerd met de kledingsets van Bullpadel.

Kenmerken polsbandjes Bullpadel BPMU-243 diepblauw en pompoen

  • Combinatie van 85% katoen en 15% polyester voor superieure absorptie en een zachte touch.
  • Innovatief ontwerp in diepblauw en pompoen, waardoor een vleugje kleur aan je uitrusting wordt toegevoegd.
  • Ribstructuur voor langdurig comfort en verbeterde duurzaamheid.
  • Uitzonderlijke lichtheid, waardoor beweging zonder beperkingen mogelijk is.
  • Vermogen om warmte vast te houden, waardoor gewrichten worden beschermd zonder de ademendheid in gevaar te brengen.
  • Onderdeel van de innovatieve collectie accessoires van Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ideaal voor padelspelers die streven naar de perfecte combinatie van stijl, functionaliteit en comfort. Speciaal ontworpen voor degenen die het verschil willen maken, zowel in hun prestaties als in hun uitstraling op de baan.

Waarom ga je het leuk vinden?

De polsbandjes Bullpadel BPMU-243 vangt de essentie van mode en functionaliteit. Zijn levendige kleurenpalet, samen met hoogwaardige materialen en doordacht ontwerp, maken het een onmisbare accessoire voor de moderne speler.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bullpadel blijft de innovatie in de padelwereld leiden door producten aan te bieden die uitblinken op het gebied van zowel kwaliteit als design. Met een geschiedenis die wordt gekenmerkt door een voortdurende zoektocht naar excellentie, staat Bullpadel synoniem voor vertrouwen en vooruitgang in de sport.

Sinds de oprichting is Bullpadel een pionier geweest in het ontwikkelen van accessoires die niet alleen aan de verwachtingen van spelers voldoen, maar ook nieuwe normen stellen op het gebied van comfort en stijl, met spelers als Paquito Navarro en Alejandra Salazar aan hun zijde.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten