Bullpadel polsbandjes BPMU-243 zwart wit
  • Bullpadel polsbandjes BPMU-243 zwart wit

Bullpadel polsbandjes BPMU-243 zwart wit

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-243 zwart wit | Door zijn tijdloze ontwerp en de combinatie van zwart en wit is deze muñequera niet alleen een symbool van stijl, maar ook van prestaties, waardoor je het vertrouwen en comfort krijgt om elk uitdaging op de baan aan te gaan
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het vrijdag, 3 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Polsbandjes padel Bullpadel BPMU-243 zwart wit

Verken elegantie en functionaliteit met de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 in zwart en wit. Dit essentiële accessoire voor padel combineert een verfijnd ontwerp met een ongeëvenaarde effectiviteit in het absorberen van zweet, zodat je geconcentreerd en comfortabel blijft tijdens je meest intensieve wedstrijden.

Gemaakt met een ideale mix van katoen en polyester, is deze polsbandjes licht maar toch stevig, in staat om de slijtage van het spel te weerstaan zonder zijn absorptievermogen of comfort te verliezen. Elke verpakking bevat twee polsbandjes, één in diepzwart en de andere in puur wit, perfect om elke outfit van Bullpadel aan te vullen.

Kenmerken polsbandjes Bullpadel BPMU-243 zwart en wit

  • Mix van materialen zoals bijvoorbeeld: 85% katoen en 15% polyester.
  • Zwart en wit voor een klassiek contrast dat je sportieve stijl verbetert.
  • Ribtextuur voor een zachte en aangename aanraking met de huid, zelfs bij langdurig gebruik.
  • Hoge duurzaamheid en weerstand tegen rekken, ideaal voor alle soorten spelers.
  • Uitstekende warmtebehoud om gewrichten te beschermen zonder het comfort in gevaar te brengen.
  • Onderdeel van de selecte collectie accessoires van Bullpadel 2024.

Voor wie is het bedoeld?

Ontworpen voor spelers die kwaliteit en stijl waarderen, is de polsbandjes Bullpadel BPMU-243 in zwart en wit perfect voor degenen die willen opvallen op de baan met een accessoire dat zowel functioneel als elegant is.

Waarom ga je het leuk vinden?

Door zijn tijdloze ontwerp en de combinatie van zwart en wit is deze polsbandjes niet alleen een symbool van stijl, maar ook van prestaties, waardoor je het vertrouwen en comfort krijgt om elk uitdaging op de baan aan te gaan.

Ontdek meer over het merk Bullpadel

Bekend om zijn innovatie en kwaliteit, blijft Bullpadel het toonaangevende merk voor paddle liefhebbers die op zoek zijn naar superieure uitrusting. Elk product, inclusief de polsbandjes BPMU-243, getuigt van hun toewijding aan excellentie en functioneel ontwerp.

Met Bullpadel sluit je je aan bij een gemeenschap van spelers die niet alleen goed willen spelen, maar er ook goed uit willen zien, dankzij accessoires die zijn ontworpen om de beste ervaring op de baan te bieden, onder leiding van professionals zoals Paquito Navarro of Juan Tello.

Features Speler: Man Jaar: 2024
Onze beste producten