Gorra Bullpadel BPG21N4 LTD Roja
  • Gorra Bullpadel BPG21N4 LTD Roja

Bullpadel BPG21N4 LTD Rode dop

PVP: € 14,95
€ 9,95
-34% Bullpadel
Cap voor padel Bullpadel BPG21N4 LTD Rood | Bescherm jezelf tegen hoge temperaturen en de zon met deze padelpet van Bullpadel, gemaakt van ademende materialen en een exclusief ontwerp
  • Recibelo antes de
    Koop vandaag en ontvang het donderdag, 2 mei, 2024
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk

Bullpadel Cap Limited Edition BPG21N4

Wees goed uitgerust tijdens warme dagen met de rode BPG21N4 LTD padelpet, een accessoire ontworpen door Bullpadel 2022 met een exclusief ontwerp. U zult kunnen pronken met een fantastische afwerking terwijl u ons beschermt tegen zonnestralen of reflecties van buitenverlichting.

Het is gemaakt van hoogwaardige en zeer ademende materialen om een goede ventilatie tijdens de wedstrijd te behouden. Om te eindigen, absorbeert het ook overtollig vocht, waardoor het zweet niet van het gezicht valt en het moeilijk voor ons maakt om te zien.

Bullpadel pet BPG21N4 in limited edition features

  • Exclusief rood ontwerp van de nieuwe Bullpadel BPG21N4 LTD.
  • Er is gebruik gemaakt van ademende en zeer lichte stof.
  • Verstelbare riem voor een goede pasvorm.
  • Voorkant met voering voor meer absorptie.
  • Behoudt zijn eigenschappen bij gebruik en wassen.
  • Nieuwe accessoires voor padel BullPadel 2022.

Voor wie is het? We kunnen het aanraden aan de gewone speler die op zoek is naar een accessoire dat zijn ogen beschermt tegen reflecties en een mogelijke zonnesteek en zonnesteek op warme dagen vermijdt.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een exclusief product is dat slechts enkelen afzonderlijk of binnen het Bullpadel-pakket kunnen krijgen. Je zult ook dol zijn op het nieuwe rode ontwerp, met een logo aan één kant.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazao, Delfi Brea of Juan Tello. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten