Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 CMF
  • Bullpadel Hack 03 CMF
  • Bullpadel Hack 03 CMF

Bullpadel Hack 03 Comfort 2022

PVP: € 225,00
€ 139,95
-38% Bullpadel
padel racket Bullpadel Hack 03 CMF | Extra power met dit Bullpadel padel racket, een zachtere versie van Paquito's model voor spelers die op zoek zijn naar power en comfort
Schrijf een beoordeling
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket Bullpadel Hack 03 CMF 2022

Sla de bal hard met het Hack 03 CMF padel racket, een high-performance model uit de nieuwe Bullpadel 2022 -catalogus. Het maakt deel uit van de officiële serie Paquito Navarro-producten, maar het is niet zo technisch als de Hack 03, omdat de materialen flexibeler zijn en daarom een zachter gevoel genereren en de aanpassing van de speler bevorderen.

Behoudt diamantvorm en hoge balans voor extra punch. Voor de fabricage zijn koolstof- en zenuwkanalen in het frame gebruikt, evenals het Fibrix-systeem in de vlakken, een combinatie van glasvezel met koolstof die voor meer elasticiteit zorgt. De kern is gemaakt van multieva-rubber en heeft ook Adaptia-technologie in het hart.

Bullpadel Hack 03 Comfort zwart, kenmerken:

  • De Bullpadel Hack 03 CMF is een power padel racket, met een diamantvorm en hoge balans.
  • Kern van 2 dichtheden, een hardere buitenste eva-laag en een zachtere binnenste.
  • Carbon frame met zenuwkanalen voor meer weerstand.
  • Lichte aluminium beschermer bovenop om stoten te voorkomen.
  • Adaptia-technologie die de handling en prestaties verbetert.
  • Carbon oppervlak met glasvezel dat de bespeelbaarheid verhoogt.
  • Het is niet zo technisch als de Hack 03, omdat de aanraking elastischer is.
  • Dankzij het vibradrive systeem genereert hij een slag zonder trillingen.
  • Een van de krachtigste padel rackets van Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers met een offensief profiel die op zoek zijn naar een krachtig padel racket dat comfort niet verwaarloost, want dankzij de gebruikte materialen biedt de Hack Comfort zeer goede sensaties bij het slaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een van de Bullpadel-rackets is met de beste prijs-kwaliteitverhouding, zul je genieten van al zijn technologieën zonder je budget te overschrijden. Het keert ook terug met een verfijnd ontwerp in zwarte en zilveren tinten, zonder twijfel een van de meest elegante padel rackets in de collectie!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd, Tussenliggend Toneelstuk: Stroom Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Aanraken: Halfzacht, Zacht Hoofdmateriaal Glasvezel Ruwheid Glad
Onze beste producten