¡¡ BLACK FRIDAY | PADEL !!
Bullpadel Indiga CTR
 • Bullpadel Indiga CTR
 • Bullpadel Indiga CTR

Bullpadel Indiga CTR 2022

PVP: € 66,12
€ 36,31
-46% Bullpadel
padel racket de padel Bullpadel Hulp van CTR | Begin met padel spelen met dit initiatie Bullpadel padel racket, een controle, licht en zacht padel racket dat helpt om vooruitgang te boeken en onze techniek te perfectioneren
Schrijf een beoordeling
 • Recibelo antes de
  Koop vandaag en ontvang het dinsdag, 5 december, 2023
Paga a plazos
Splits uw aankoop eenvoudig Zonder papierwerk
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

padel racket initiatie Bullpadel Indiga Control Geel

Geniet van deze sport met het nieuwe Indiga CTR gele padel racket, een model uit de eerste serie Bullpadel 2022 padel rackets . Omdat het een beginner is, heeft het een rond formaat en een lage balans, zodat je de bal gemakkelijk kunt terugslaan en ongedwongen fouten kunt verminderen.

Het is vervaardigd met een lager gewicht, dus het is zeer beheersbaar. Het presenteert buisvormige koolstof en glasvezel op het oppervlak, dus het bevordert de aanpassing van de speler. Het heeft ook evalastic rubber om een groter gevoel te geven bij het slaan en trillingen te absorberen.

Bullpadel Indiga Control zwart en geel, kenmerken:

 • Ronder formaat met balans dicht bij de hand van de Bullpadel Indiga CTR.
 • Het heeft een lichter gewicht, wat de handling verbetert.
 • padel racket voor beginners, met een brede sweet spot en een wittere toets.
 • Grote bespeelbaarheid dankzij de polyglasvezels in de vlakken.
 • Frame van 100% carbon voor meer weerstand tegen schokken.
 • Zachte EVA-rubberen kern voor een uitzonderlijke touch.
 • Verkrijgbaar in de Bullpadel 2022 racketcatalogus.

Voor wie is het? Voor de jongens die vastbesloten zijn om padel te gaan spelen, aangezien het een gebruiksvriendelijk padel racket is voor beginners, met een zeer goede controle en een brede sweet spot om de bal gemakkelijk terug te brengen naar het rivaliserende veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Hoewel het een goedkoop racket van Bullpadel is, bevat het de beste materialen op de markt en een fantastisch design. Je zult blij zijn met zijn nieuwe zwarte afbeelding met het logo en gele details, een combinatie die nooit uit de mode raakt!

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Rond Peil: Initiatie Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-370 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Blando Material Principal Fibra de vidrio Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten