Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Negra
  • Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Negra
  • Mochila Bullpadel BPM-22004 Performance Negra

Rugzak Bullpadel BPM-22004 Performance Zwart

PVP: € 37,00
€ 36,95
-1% Bullpadel
Padel rugzak Bullpadel BPM-22004 Performance Zwart | Alles wat je nodig hebt in deze Bullpadel-rugzak, een kleine tas om net genoeg comfortabel en vooral goed geordend te vervoeren

Bullpadel BPM-22004 Zwart padel Rugzak

Als je normaal gesproken geen grote palletero's gebruikt, zul je dol zijn op de nieuwe rugzakken van Bullpadel 2022. Koop de nieuwe BPM-22004 Performance in het zwart voor de beste prijs, een kleine en robuuste tas, omdat de naden en ritsen zijn versterkt voor een betere weerstand.

Aan de andere kant kun je al het materiaal opbergen in het Headvak. Deze bevat een afscheider om het blad van de padel te kunnen verlaten en wordt beschermd tegen stoten. Het bevat ook gaasvakken aan elke kant en gewatteerde beschermingen om ongemak te voorkomen.

Bullpadel BPM-22004 Performance zwarte rugzak, kenmerken

  • De zwarte BPM-22004 Performance heeft een groot middenvak.
  • Bijna alles is gemaakt van technische stof, dus het is licht
  • Headvak met scheidingswand aan de binnenkant om het padelracket op te bergen.
  • Inclusief alle handvatten en gewatteerde achterkant.
  • Extra ruimte met het rooster aan de zijkanten.
  • Zo heb je alles wat je nodig hebt bij de hand.
  • Verzameling ballen voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Gericht op sporters die niet van grote palletero's houden, want met de Bullpadel-rugzak kun je net genoeg vervoeren, zonder te beladen te zijn en al het materiaal bij de hand te hebben.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het vrij licht is omdat het is gemaakt van technische stof, wat het gewicht vermindert. Het is ook erg discreet dankzij het zwarte ontwerp, dus het is een rugzak die nooit uit de mode raakt.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel keert terug met een nieuwe collectie waarin je allerlei producten kunt vinden: van padel rackets, kleding, schoenen, padel rackets en accessoires ontworpen voor alle soorten spelers van elk niveau en voor elke prijs.

Je kunt al hun padelproducten zien op het beste circuit ter wereld: de World Padel Tour met Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea. Rust jezelf dit jaar uit met een van de meest modieuze merken onder alle atleten!

Onze beste producten