Tripack Bullpadel Raider PWR
  • Tripack Bullpadel Raider PWR

Tripack Bullpadel Raider PWR

PVP: € 300,00
€ 149,95
-51% Bullpadel
Tripack Bullpadel Raider PWR Zwart en Blauw | Maak je winnende schoten met dit Bullpadel-tripack dat bestaat uit een powerracket dat ook een zeer goed gevoel van controle en comfort genereert

Pakket met 3 eenheden Bullpadel Raider Power

Geniet van deze sport met Bullpadel en ons padel-tripack met de Raider PWR 2022. We hebben een hoogwaardige set voor de beste prijs voor je gemaakt, zodat je je beste foto's kunt maken met de Raider Power, een traanvormig model met een iets hoge balans die extra kracht biedt om elk punt te winnen.

Wat betreft de constructie, het bevat koolstof in de structuur, dus het is het meest bestand tegen schokken of stoten. Voor de gezichten is aan de binnenkant glasvezel en EVA-rubber gebruikt, wat het gevoel van controle of comfort niet verwaarloost.

Pack 3 eenheden Bullpadel Raider PWR, kenmerken

  • Tripack met daarin de Bullpadel Raider PWR, een veelzijdig padel racket met extra power.
  • Gemaakt met carbon om het framegebied te versterken.
  • Verlies geen sensaties dankzij het eva-schuim van de kern.
  • Elastisch gevoel dankzij het gebruik van glasvezel aan de zijkanten.
  • Teardrop-formaat met een iets hoge balans om extra kracht te bereiken.
  • Snel aanpasbaar, waardoor de speler zijn spel kan definiëren.
  • Nieuwe collectie producten om padel te spelen Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die extra kracht nodig hebben, maar zonder de controle op te geven, omdat het een zeer uitgebalanceerd model is dat zich snel aanpast, omdat er flexibele materialen zijn gebruikt voor de constructie.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je goed uitgerust naar je wedstrijden kunt gaan met kwaliteitsproducten voor de beste prijs, omdat je door het Bullpadel-tripack te kopen geld bespaart en kunt genieten van een geweldig ontwerp met zwarte, witte en blauwe details.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe Bullpadel-collectie, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelpadel rackets, kleding, schoenen en palettero's waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Professionele WPT-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea zijn loyaal aan het merk. Aarzel niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten