Pack Duo Bullpadel Raider PWR
  • Pack Duo Bullpadel Raider PWR

Pack Duo Bullpadel Raider PWR

PVP: € 165,29
€ 90,87
-46% Bullpadel
Pack Bullpadel Raider Power 2022 | Krijg je beste spel met dit complete pakket om padel te spelen Bullpadel, bestaande uit 2 veelzijdige en kwaliteitsmodellen en inclusief cadeaus

Pakket met 2 eenheden Bullpadel Raider PWR

Vernieuw je sportuitrusting snel met het Bullpadel 2022 Raider PWR duo pack. Het is een compleet Bullpadel-pack dat bestaat uit 2 veelzijdige rackets die zeer goede sensaties bieden omdat ze van gemiddeld niveau zijn en je in staat stellen om vooruitgang te boeken in het spel.

De Raider PWR houdt de traanvorm met medium balans, dus het is zeer goed uitgebalanceerd. Het bevat koolstof in het frame en glasvezel in de vliegtuigen. Om te eindigen, heeft het een EVA-rubberen kern om te genieten van een ongelooflijke aanraking en om de baloutput te verbeteren.

Bullpadel-pack duo Raider Power, kenmerken

  • Compleet Bullpadel-pakket bestaande uit 2 eenheden van de Raider PWR, een veelzijdig padel racket.
  • Eva rubberen kern voor een goede output en kracht.
  • Carbon frame met versterking in het hartgebied.
  • Glasvezeloppervlak dat de bespeelbaarheid vergroot.
  • Racket van snelle aanpassing waarmee het spel kan worden verbeterd.
  • Heel handzaam om het gemakkelijk te kunnen verplaatsen.
  • Producten van de tussenliggende serie Bullpadel 2022-padel rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor spelers die geen gedefinieerde speelstijl hebben en op zoek zijn naar een uitgebalanceerd racket om de gecontroleerde bal vanaf de achterkant van het veld te kunnen pakken en de overgang naar de aanval te starten.

Waarom zal je het leuk vinden? Want als je het duo pack samen met een vriend koopt, bespaar je geld, aangezien de producten goedkoper zijn. Het presenteert ook een nieuw ontwerp in zwart, blauw hart en een heel cool wit logo !

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe Bullpadel-collectie, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelpadel rackets, kleding, schoenen en palettero's waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Professionele WPT-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea zijn loyaal aan het merk. Aarzel niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten