Pack Duo Head Genesis LTD
  • Pack Duo Head Genesis LTD
  • Pack Duo Head Genesis LTD

Pack Duo Head Genesis LTD

PVP: € 331,40
€ 95,00
-72% Head Padel
Pack Head 2 padel rackets Genesis | Zoek een vriend en neem het Head duo-pakket dat bestaat uit 2 multifunctionele rackets in beperkte oplage, de beste optie voor de beste prijs
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Pak 2 padel rackets Head Genesis

We hebben de beste producten voor je geselecteerd om geld te besparen. Koop ons duopakket om padel Genesis LTD van Head te spelen. Het is samengesteld uit 2 rackets van hoge concurrentie, exclusief design en hoge kwaliteit, evenals vele geschenken.

De Genesis is een veelzijdig padel racket, met een traanvorm en medium balans om de balans tussen kracht en controle te bereiken die je nodig hebt. Schuimrubber in de kern om blessures te verminderen en chiptechnologie voor een goede sweet spot.

Head Graphene Genesis LTD voor 2, recensie

  • Pack met 2 head Genesis LTD, veelzijdig en zeer cool padel racket.
  • Sterkere constructie.
  • Zeer comfortabel gevoel dankzij de schuimkern.
  • Gelimiteerde oplage mesjes, exclusief design gegarandeerd.
  • Ontvang onze officiële kits.
  • Model opgenomen in de nieuwe geavanceerde collectie van Head Padel.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een padel racket van hoge kwaliteit, gebalanceerd en met een zachte touch om hun competities op het hoogste niveau te spelen, aangezien de cyber aan alles voldoet.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat je 2 cybereenheden hebt om te delen met een partner of 2 voor jezelf! Een head limited edition padel racket dat in het duopakket goedkoper is dan wanneer je het los koopt.

Lees meer over het merk HEAD

Geniet met Head Sport van de beste sensaties op de baan. Het Oostenrijkse merk is een referentie in racketsporten en in padel is het geen uitzondering, aangezien het elk jaar een complete collectie padelpadel rackets, schoenen, kleding en racketas van de hoogste kwaliteit lanceert.

Alsof dit nog niet genoeg is, heeft het bedrijf de vertegenwoordiging van professionele WPT-spelers zoals Fernando Belasteguin, Sanyo Gutierrez of Eli Amatriain. Wacht niet langer en rust jezelf uit met hun producten om padel te spelen, je zult met volle teugen genieten op en naast de baan.

Features Vorm: Druppel Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2019
Onze beste producten