Pack Duo Bullpadel Raider CTR
  • Pack Duo Bullpadel Raider CTR

Pack Duo Bullpadel Raider CTR

PVP: € 300,00
€ 109,95
-64% Bullpadel
Padelpakket Bullpadel Raider CTR 2022 | Perfectioneer je techniek met dit Bullpadel-pakket bestaande uit 2 controlepadel rackets, ze zullen je helpen vooruitgang te boeken en te genieten van onverslaanbare sensaties
Schrijf een beoordeling

Pack 2 eenheden Bullpadel Raider Control

We presenteren een van onze favoriete padelpakketten: koop het Duo Bullpadel Raider CTR-pakket. We verzekeren je dat het een echte hit is, omdat het een padel racket voor gemiddeld niveau is dat ons helpt de bal gemakkelijk in het rivaliserende veld te plaatsen.

Het heeft dus een ronde vorm en bevatte balans, waardoor het zeer beheersbaar is. Het handhaaft een carbon frameconstructie en glasvezel vlakken om een meer elastische aanraking te bereiken. Het bevat ook een EVA-rubberen kern om de sensaties en baloutput te vergroten.

Bullpadel pack 2 Raider Control, kenmerken

  • Het Duo Bullpadel Raider CTR-pakket bestaat uit 2 eenheden.
  • Kern met eva-rubber die de output en kracht bij de slagen verbetert.
  • Het combineert koolstof in het frame en glasvezel in de gezichten.
  • Bedien padel racket door zijn ronde formaat en balans dicht bij de hand.
  • Geweldige gameplay, dus het zal al onze fouten vergeven.
  • Het bevordert de aanpassing van de speler en zijn progressie.
  • Controleblad om de bal nauwkeurig te plaatsen.
  • Producten beschikbaar in de Bullpadel 2022-collectie.

Voor wie is het? Gericht op technische spelers die op zoek zijn naar een controleracket om op hun best te presteren vanaf de achterkant van het veld, maar ook met een goede kracht om indien nodig naar het net te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het zeker een hit is, aangezien de Raider Control al onze fouten zal vergeven dankzij zijn brede sweet spot. Het heeft ook een cool ontwerp in zwarte, oranje en grijze details.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Geniet van de nieuwe Bullpadel-collectie, een van de modemerken onder de spelers. Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padel rackets, kleding, schoenen en palettero's waar je degene kunt kiezen die het beste bij je past.

Momenteel werkt het bedrijf samen met de Spaanse padelfederatie en is het ook sponsor van de WPT. Professionele WPT-spelers zoals Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Alejandra Salazar of Delfi Brea zijn loyaal aan het merk. Aarzel niet langer en ga naar de handtekening van de kampioenen.

Features Vorm: Rond Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Controle Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten