Pack Bullpadel Vertex 03 + Padel Tassen 2022
  • Pack Bullpadel Vertex 03 + Padel Tassen 2022

Pack Bullpadel Vertex 03 + Padel Tassen 2022

PVP: € 430,00
€ 359,95
-17% Bullpadel
Bullpadel Vertex 03 padelpakket | Koop het pack voor jongens Bullpadel Vertex 03 en geniet van meer punch in je spel en een ruime tas met hetzelfde brutale ontwerp!
"STARS"-coupon - 8% extra korting, alleen deze maand.

Pack Bullpadel Vertex 03

Leg de bal waar je wilt met het Bullpadel Vertex 03 pack, bestaande uit topproducten van de Argentijnse firma. Daarin vinden we de Vertex 03 terug, dit seizoen keert hij terug met nieuwe technologieën. We kunnen ook genieten van de bijpassende Bullpadel-tas, met opbergruimte voor 2 rackets aan elke kant. Het heeft ook een exclusieve zak om het schoeisel te ventileren. Een flesje ballen, een overgrip en een kort t-shirt maken de set compleet.

Voor wie is het? Ontworpen voor ervaren spelers, met een agressiever spelprofiel en daarom zijn ze op zoek naar een krachtig padel racket dat hen helpt de bal van het veld te krijgen en op te slaan in een groot padel racket met verschillende grepen om niet weg te gaan alles in huis.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het topproducten zijn van een van de bedrijven die de voorkeur hebben van spelers. U zult kunnen genieten van de beste sensaties op het veld en het beste ontwerp om het middelpunt van de aandacht te worden.

Maximale speelbaarheid met het Vertex 03 pack

  • Bevat de Vertex 3 met een diamantvorm en een enigszins hoge balans.
  • De nummer 3 van de WPT-ranking, ga met hen de strijd aan.
  • Adidas barricade padel racketas met grote vakken en een apart vak voor de schoenen.
  • Uitstekende capaciteit met afmetingen 28 x 60 x 28 cm.
  • Maximale absorptie overgrip.
  • Exclusief ontworpen kort t-shirt.
  • Head padel-boot of iets dergelijks.
  • Ze behoren tot de geavanceerde padelserie van Bull Padel 2022.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpadel is zonder twijfel een maatstaf geworden in deze sport. Dankzij hun werk en inspanningen door de jaren heen zijn ze erin geslaagd om zowel professionele als amateurspelers uit te rusten met hun productcatalogus, aangezien ze padel rackets, schoenen, kleding en andere accessoires aanbieden die zijn aangepast aan de behoeften van het hele publiek. Aarzel niet langer en stap over naar een van de bedrijven die de voorkeur hebben van spelers, je zult het geweldig vinden!

Features Vorm: Rond Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Controle Gewicht: 360-380 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten