Pack Duo NB Orca 4.0 LTD
  • Pack Duo NB Orca 4.0 LTD

Pack Duo NB Orca 4.0 LTD

PVP: € 265,29
€ 103,26
-62% NB
Enebe Orca Pack 4.0 Limited Edition | Koop dit NB padelpakket bestaande uit 2 multifunctionele padel rackets met een exclusief ontwerp voor de beste prijs, je zult de beste prestaties en esthetiek hebben

Pak met 2 stuks NB Orca 4.0 LTD

We hebben de beste producten voor u geselecteerd om uzelf uit te rusten en geld te besparen. Koop ons NB Orca 4.0 LTD duopack om padel te spelen, bestaande uit 2 modellen Enebe 2022. Het is een zeer veelzijdig padel racket met een exclusief design en hoge kwaliteit, evenals vele geschenken.

De Orca is dus een veelzijdig padel racket, met een druppelvorm en medium balans om een balans te bereiken tussen power en controle. Het is vervaardigd met glasvezel, waardoor het framegebied wordt versterkt voor een grotere weerstand tegen schokken. Het genereert ook zeer goede sensaties dankzij het eva-rubber aan de binnenkant.

Enebe Orca 4.0 Limited Edition voor 2, kenmerken

  • Pak met 2 NB Orca 4.0 LTD, Limited Edition multifunctionele schep.
  • Carbon constructie om het resistenter te maken.
  • Zeer comfortabel gevoel dankzij het EVA-schuim aan de binnenkant en het glasvezeloppervlak.
  • Limited edition mesjes in zwart met witte details.
  • Snel aangepast zodat de sporter vooruit kan.
  • Model van de nieuwe Enebe Padel 2022 collectie.

Voor wie is het? Ideaal voor spelers die op zoek zijn naar een kwalitatief, uitgebalanceerd en hanteerbaar padel racket om hun wedstrijden op het hoogste niveau te spelen, aangezien de Orca zijn functie perfect vervult.

Waarom zal je het leuk vinden? Want door de bipack te kopen bespaart u geld aangezien de Orca goedkoper is. U zult ook genieten van een exclusief ontwerp, waarbij zwart wordt gecombineerd met het logo en het hartgebied in wit.

Ontdek meer over het merk ENEBE PADEL

Geniet van de beste sensaties op het veld met NB Padel, een bekend merk uit Alicante binnen de sector. Na een paar jaar stilstand keert het bedrijf terug in de strijd met een complete collectie padelpadel rackets, kleding en accessoires voor het hele publiek.

Wacht niet langer en stap over naar een van de bedrijven met de beste reputatie in padel, een pionier in het gebruik van nieuwe technologieën om op zijn producten toe te passen en zo aan de behoeften van al zijn spelers te voldoen.

Features Vorm: Druppel Peil: Tussenliggend Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten