Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Pet BPG-WPT2213 Marineblauw
  • Bullpadel Pet BPG-WPT2213 Marineblauw

Bullpadel Pet BPG-WPT2213 Marineblauw

PVP: € 17,00
€ 9,95
-42% Bullpadel
Padelmuts Bullpadel BPG-WPT2213 Marineblauw | Laat niets je ervan weerhouden om te spelen met de nieuwe Bullpadel 2022 accessoirecollectie waar je de BPG-WPT2213 pet in marineblauw van de World Padel Tour kunt kopen

padel Cap Bullpadel BPG-WPT2213 in blauwe tinten

Bescherm je huid tegen zonnestraling dankzij de nieuwe BPG-WPT2213 padelcap die deel uitmaakt van de officiële Bullpadel 2022-collectie voor de World Padel Tour. Je kunt dit accessoire bij elke outfit dragen, want het is ontworpen in marineblauw, perfect om te dragen met je kleding of padelschoenen.

Aan de achterkant is in het ontwerp een klittenband verwerkt waarmee je de pet naar wens kunt verstellen zodat hij goed blijft zitten tijdens het spelen. Het padel racket is middelgroot, dus het zal niet erg oncomfortabel zijn als je het eenmaal draagt.

Bullpadel pet BPG-WPT2213 in marineblauw kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2212 Navy Blue is one size maar is verstelbaar dankzij de rugband.
  • Het is het lichtste en zachtste, dus je zult er geen last van hebben als je het eenmaal aan hebt.
  • Officieel ontwerp voor de World Padel Tour competitie.
  • Voering aan de voorkant om te voorkomen dat zweet van het voorHead naar de ogen gaat.
  • Medium padel racket om het gezicht en de ogen te beschermen tegen de zon.
  • Nieuwe accessoires voor padel BullPadel 2022.

Voor wie is het? We raden het aan aan die mensen die comfortabel willen spelen en willen voorkomen dat de zon of het zweet hun spel belemmeren, dus ze zijn op zoek naar een accessoire dat de huid beschermt en niet oncomfortabel is om te dragen.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een exclusief product is dat deel uitmaakt van de WPT-collectie en ook is ontworpen in marineblauw met karmozijnrode en witte details zoals de naam van de wedstrijd en het logo.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties.

Momenteel heeft het merk de vertegenwoordiging in de WPT van spelers zoals Paquito Navarro, Alejandra Salazao, Delfi Brea of Juan Tello. Vind ze leuk en geniet van de beste sensaties terwijl je je favoriete sport beoefent.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten