Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPG-WPT2204 Marineblauwe pet
  • Bullpadel BPG-WPT2204 Marineblauwe pet
  • Bullpadel BPG-WPT2204 Marineblauwe pet

Bullpadel BPG-WPT2204 Marineblauwe pet

PVP: € 17,00
€ 12,95
-24% Bullpadel
Padelmuts Bullpadel BPG-WPT2204 Marineblauw | Maak je klaar voor de zomer met de collectie accessoires van de firma Bullpadel, waar je de perfecte BPG-WPT2204 pet kunt kopen om jezelf tegen de zon te beschermen

Cap voor padel Bullpadel BPG-WPT2204 van de WPT Dark Blue

Laat niets je spel belemmeren dankzij de BPG-WPT2204 padelcap, een accessoire dat deel uitmaakt van de meest recente collectie van de firma Bullpadel. Bovendien maakt het ook deel uit van de collectie van het bedrijf voor een van de meest erkende wedstrijden ter wereld, de World Padel Tour.

Bij de vervaardiging zijn technische materialen gebruikt die het zeer ademend maken, zodat het zweet snel opdroogt en de huid van het gezicht wordt beschermd tegen de zonnestralen. Het is ook vervaardigd met een verstelbare riem aan de achterkant om het naar wens aan te passen.

Bullpadel BPG-WPT2204 pet in blauwe en witte details, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2204 Navy Blue is een officiële World Padel Tour kit.
  • Het is ontworpen met een verstelbare klittenband om het te kunnen verstellen.
  • padel racket helpt voorkomen dat zonnestralen de ogen hinderen.
  • Helpt zweet te transpireren, zodat het zich niet ophoopt.
  • Marineblauw design met witte details.
  • Collectie accessoires voor padel Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Het is een zeer goede optie voor atleten die niet alleen beschermd willen worden tegen hoge temperaturen, maar ook een officieel ontwerp willen dragen van een van hun favoriete competities, de WPT.

Waarom zal je het leuk vinden? Vanwege het eenvoudige maar mooie ontwerp in marineblauw met de naam van de wedstrijd op de voor- en achterkant. Absoluut een kleur die nooit uit de mode raakt omdat je hem overal mee kunt combineren.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padel rackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waardoor producten voor alle soorten spelers worden gemaakt.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar in de vrouwelijke cuedor belichten. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2022
Onze beste producten