Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU221 Ash Vigore Intense blauwe polsbandjes
  • Bullpadel BPMU221 Ash Vigore Intense blauwe polsbandjes

Bullpadel BPMU221 Ash Vigore Intense blauwe polsbandjes

PVP: € 12,00
€ 10,95
-9% Bullpadel
Padel polsbandjes Bullpadel BPMU221 Ash Vigore Intense Blue | Dat het zweet van de armen niet naar de handen gaat waardoor je niet comfortabel kunt spelen dankzij de nieuwe Bullpadel BMMU221 polsbandjes met grote absorptie

Lange polsbandjes Bullpadel BPMU221 Grijs en Blauw

Neem alle complete uitrusting met de nieuwe accessoirecatalogus Bullpadel 2022. Koop de BPMU221 padelpolsbandjes in grijs en blauw, een accessoire dat helpt voorkomen dat het zweet van de armen naar de handen gaat, waardoor je een betere grip en de Schep.

Ze zijn gemaakt van 70% katoen, 25% polyester en 5% spandex, waardoor ze zeer duurzaam zijn, zelfs na het wassen van iets essentieels in een sportaccessoire. Ze zijn ook verantwoordelijk voor het absorberen van al het zweet dat wordt gegenereerd tijdens het spelen om het later te verdrijven, zodat het zich niet ophoopt.

Bullpadel BPMU221 polsbandjes in donkergrijs en blauw, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU221 is ontworpen met technische materialen voor een hogere kwaliteit.
  • Ze zijn lang van formaat en worden verkocht in verpakkingen van twee.
  • Zeer zachte stoffen die geen schuren op de huid veroorzaken.
  • Ze voorkomen de ophoping van zweet in de polsband.
  • Ontwerp in blauw en de andere in grijs
  • Catalogus met accessoires om padel Bulpadel 2022 te spelen.

Voor wie is het? Ideaal voor mensen die niet willen stoppen met padel, zelfs niet op zomerdagen waar de hitte het bijna onmogelijk maakt om aan fysieke activiteit te doen. Het is ook een zeer goede optie voor mensen die geen oncomfortabele handdoek willen gebruiken om zweet te verwijderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het niet alleen leuk vinden omdat het een zeer goede keuze is om zweet te bestrijden, maar je zult het ook leuk vinden vanwege het ontwerp, de ene in blauw met groen en de andere in grijs met het neongele logo, perfect voor mensen die willen geef een beetje kleur aan je kleding!

Lees meer over het merk BULLPADEL

BullPadel maakt het je gemakkelijk om te genieten van de beste sensaties op het veld met zijn brede collectie padel rackets met modellen voor elk wat wils. Zozeer zelfs, dat het top tien spelers in zijn gelederen heeft.

Sommigen van hen zijn Paquito Navarro, Maxi Rodriguez, Alejandra Salazar of Delfi Brea die met hun wapens strijden om hun rivalen te verslaan. Sluit je bij hen aan en geniet van hun brede assortiment aan producten met de beste prijs-kwaliteitverhouding.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten