Bullpadel Vertex FIP

PVP: € 268,60
€ 238,02
-12% Bullpadel
Fantastische prestaties en ongelooflijk ontwerp met het nieuwe Bullpadel-padel racket voor de International Padel Federation, een powermodel voor hitters
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Bullpadel Vertex FIP

Pronk met exclusieve producten dankzij het nieuwe Vertex FIP padel racket, een model dat Bullpadel exclusief voor de International Padel Federation heeft ontworpen. Het behoudt alle kenmerken van de klassieke Vertex 03, dus het behoudt het diamantformaat met een hoge balans om meer van het aanvallende spel te genieten, hoewel je de balans kunt aanpassen aan je behoeften.

Om een betere wegligging te bereiken, is het Vertex-hart samen met het Air Channel-systeem geïntegreerd dat de aerodynamica verbetert. Voor de productie zijn Xtend 3k-vezels gebruikt om een droger gevoel te krijgen. De kern is multieva, dus de sensaties zijn onverslaanbaar. Om te eindigen heeft het hesacore en een anti-vibratiesysteem voor een spel zonder blessures.

Bullpadel Vertex limited edition FIP, kenmerken:

  • Comfortabeler slaan met de Vibradrive-technologie van de Bullpadel Vertex FIP speciale editie.
  • Comfortabelere grip dankzij de hesacore grip.
  • Multieva-kern, met 2 dichtheden om u de output en controle te geven die u nodig hebt.
  • Droger gevoel door het gebruik van 3k carbon.
  • Het bevat de aluminium beschermer en verwisselbare dop om de balans te wijzigen.
  • Versterkingen in de structuur om meer stevigheid te bereiken.
  • Vertex-hart gecombineerd met Air Channel-systeem voor superieure prestaties.
  • Een van de nieuwe limited edition Bullpadel 2022 rackets.

Voor wie is het? Ontworpen voor professionele of ervaren spelers, met een offensieve speelstijl, aangezien de Vertex FIP een powerracket is, met een kleinere sweet spot, zodat het zeer goed boven en dichtbij het net gaat.

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat het een exclusief ontwerp heeft waar maar weinigen van zullen kunnen genieten, omdat het een officieel product is van de International Padel Federation. Zo presenteert het een combinatie van zichtbaar koolstof, een turkooisblauw logo en gele details die het echt spectaculair maken.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken die de voorkeur hebben van spelers. Dit seizoen presenteert een complete collectie padel rackets, schoenen, kleding en padeltassen voor alle smaken en portemonnees.

Het bedrijf heeft de steun van top tien spelers op de World Padel Tour zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Martín Di Nenno of Cata Tenorio, een duidelijk voorbeeld van de kwaliteit van het merk. Wacht niet langer en ga naar Bullpadel, je zult niet teleurgesteld worden!

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Polyvalent Gewicht: 365-375 gr. Profiel: 38 mm Kern: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten