Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMUAS06 polsbandjes pastel oranje wit
  • Bullpadel BPMUAS06 polsbandjes pastel oranje wit

Bullpadel BPMUAS06 polsbandjes pastel oranje wit

PVP: € 12,00
€ 10,95
-9% Bullpadel
Padel polsbandjes Bullpadel BPMUAS06 pastel oranje wit | Veeg het zweet van je voorHead terwijl je padel speelt met de nieuwe BPMUAS06-polsbandjes van Bullpadel, verkrijgbaar in wit en oranje, passend bij je kleding

Technische polsbandjes Bullpadel BPMUAS06 pastel oranje wit

We hebben al de nieuwe collectie accessoires van de firma Bullpadel beschikbaar, waar je jezelf als een professional kunt uitrusten. Koop de BPMUAS06 padelpolsbandjes ontworpen in oranje en de andere in wit en die deel uitmaken van de officiële collectie samen met Alejandra Salazar.

Eenmaal aangetrokken zul je merken hoe licht ze zijn dankzij de materialen die zijn gebruikt bij de vervaardiging, die ook zorgen voor een goede zweetabsorptie. Het helpt ook om slechte bewegingen te voorkomen en daarom zijn ze perfect voor mensen die net terug zijn van een blessure.

Damespolsbandjes BPMUAS06 oranje en wit, kenmerken

  • De Bullpadel BPMUAS06 pastel oranje wit zorgt voor een groot absorptievermogen.
  • Ze zijn ontworpen in zalmkleur en de andere in wit om te kunnen combineren met je kleding.
  • Ze zijn verantwoordelijk voor het absorberen van het zweet van de armen en voorkomen dat het naar de handen gaat.
  • Ze zijn de lichtste en passen heel goed bij de pols.
  • Ze verzamelen geen zweet, dus ze zullen zeer comfortabel zijn als ze eenmaal aan zijn.
  • Bullpadel-accessoirescatalogus voor dames 2022.

Voor wie is het? Het is perfect voor spelers die willen voorkomen dat het zweet van het voorHead naar de ogen gaat en het zweet van de armen naar de handen, aangezien de Bullpadel-polsbandjes je helpen om het zweet onmiddellijk te verwijderen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult niet alleen het beste van jezelf kunnen geven als je ze aan hebt, maar je zult ook dol zijn op hun ontwerp, elk in een andere kleur met de initialen van Alejandra Salazar geborduurd in zwart.

Lees meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan de nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft een gevarieerde catalogus van hoogwaardige schoenen, kits, tassen en padel rackets.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten