Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Rugzak Bullpadel Hack BPM-23001 kaki
  • Rugzak Bullpadel Hack BPM-23001 kaki
  • Rugzak Bullpadel Hack BPM-23001 kaki

Rugzak Bullpadel Hack BPM-23001 kaki

PVP: € 75,00
€ 74,95
-1% Bullpadel
padelrugzak Bullpadel Hack BPM-23001 kaki | Vervoer al je materiaal geordend met de nieuwe Bullpadel Hack BPM-23001 rugzak, die is ontworpen met een vak voor schoenen en voor het racket

Backpack Bullpadel Hack BPM-23001 in groen en zwart

Rust jezelf uit als een professional met de nieuwe collectie rugzakken van het merk Bullpadel die je kunt vinden in onze online padelwinkel. Ontdek de Hack BPM-23001-tas die de nieuwe rugzak wordt voor de speler Paquito Navarro, een van de beste in de hele comcapitie.

Hij heeft ruimte om je schoenen in op te bergen dankzij een apart vak met ventilatie zodat je niets achterlaat. Daarnaast heeft het ook nog een zak met de capaciteit om twee padel rackets op te bergen die dankzij de thermische bescherming zeer goed beschermd zullen zijn.

Bullpadel Hack BPM-23001 tas in Khaki, kenmerken

  • De Bullpadel Hack BPM-23001 wordt de rugzak van Paquito Navarro.
  • Harde schaal aan de voorkant om te beschermen wat erin zit.
  • Gewatteerde bescherming in het ruggedeelte om hem comfortabel te vervoeren.
  • Ruimte om op te bergen in het mes met thermische bescherming.
  • Vak om schoenen in op te bergen.
  • Capaciteit om maximaal twee padel rackets op te slaan.
  • Het behoort tot de tassencollectie Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die na de training douchen en hygiëneproducten, kleding en handdoeken moeten vervoeren die veel ruimte innemen om ze comfortabel te kunnen vervoeren.

Waarom zal je het leuk vinden? Het is niet alleen een van de meest complete rugzakken in de hele collectie, maar heeft ook een zeer opvallend ontwerp dat is ontworpen in zwart met het detail van de meest elegante Kaki-behuizing om goed gekleed naar de training te gaan.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder sporters. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles zult vinden wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met de nieuwe Bullpadel padeluitrusting.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten