Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 grijs
  • rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 grijs
  • rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 grijs

rugzak Bullpadel Vertex BPM-23007 grijs

PVP: € 50,00
€ 49,95
-1% Bullpadel
Bullpadel Vertex BPM-23007 donkergrijze padelrugzak | Laat niets thuis met de Vertex BPM-23007 rugzak van het merk Bullpadel, ontworpen met een compartiment om twee rackets in op te bergen en een zak voor schoenen

Bullpadel Vertex BPM-23007 tas in donkergrijs

Koop alleen kwaliteitstassen in de nieuwe collectie van het merk Bullpadel die je nu al kunt vinden in onze online padel winkel. Ontdek de nieuwe Vertex BPM-23007-rugzak die je de professionele spelers Juan Tello en Fede Chingotto zult zien dragen, je zult er dol op zijn!

Het is perfect voor al die mensen die op zoek zijn naar een tas van hoge kwaliteit die comfortabel te vervoeren is om mee te nemen naar alle wedstrijden. Het is ook ontworpen met verschillende compartimenten, zodat u maximaal twee padelrackets kunt opbergen en met een aparte ruimte voor schoenen.

Vertex BPM-23007 rugzak in donkergrijze kleur, kenmerken

  • De nieuwe Vertex BPM-23007 rugzak is verkrijgbaar in verschillende kleuren om uit te kiezen.
  • Het racketvak is gevoerd met thermoprotectie.
  • U kunt een of twee padel rackets in uw zak houden.
  • Schuimstukken in het achterste gedeelte om hem comfortabel te kunnen vervoeren.
  • Je kunt de schoenen zowel zelfstandig als vuile kleding opbergen.
  • Klein vakje om kleinere spullen in op te bergen, zoals sleutels of een portemonnee.
  • Verkrijgbaar in de Bullpadel rugzakken voor jongens 2023 catalogus.

Voor wie is het? Het is perfect voor wie een tas wil die gemakkelijk te vervoeren is en ruimte heeft om al je materiaal georganiseerd op te bergen zonder iets thuis te hoeven laten.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult hem niet alleen leuk vinden omdat het een van de meest complete rugzakken in de hele collectie is, maar ook vanwege zijn zwarte design met donkergrijze details, ongetwijfeld de meest elegante zodat je goed uitgerust naar al je wedstrijden kunt gaan.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Presteer op je beste niveau met de nieuwe Bullpadel 2022-collectie, een van de meest modieuze merken onder sporters. En het is dat het een geweldige vertegenwoordiging heeft in de WPT door de hand van Paquito Navarro, Fede Chingotto, Martín De Nenno, Alejandra Salazar of Delfi Brea.

Dit seizoen verrast ons met een complete collectie padelrackets, kleding, schoenen en palettassen voor alle soorten spelers en tegen alle prijzen. We zijn ervan overtuigd dat je alles zult vinden wat je nodig hebt, dus rust jezelf uit met de nieuwe Bullpadel padeluitrusting.

Features Speler: Man Jaar: 2023
Onze beste producten