Bullpadel BPG-22N zwarte cap
  • Bullpadel BPG-22N zwarte cap

Bullpadel BPG-22N zwarte cap

PVP: € 16,00
€ 13,95
-13% Bullpadel
Bullpadel BPG-22N zwarte padel cap | Bescherm jezelf tegen de zon tijdens het padel met de nieuwe zwarte BPG-22N-cap van het merk Bullpadel, die is ontworpen met zeer resistente stoffen

Bullpadel BPG-22N zwarte padel cap

Speel als de professionals met de nieuwe collectie accessoires van het merk Bullpadel die we al beschikbaar hebben in onze online padelwinkel. Ontdek de cap BPG-22N die is ontworpen met een brede klep om je te beschermen tegen de zon tijdens het padel.

Bij de bereiding zijn hoogwaardige materialen gebruikt die helpen om het meer weerstand te geven en te voorkomen dat het door gebruik zijn oorspronkelijke kleur verliest. Dit accessoire is ongetwijfeld perfect voor mensen die buiten spelen en hun huid willen beschermen tegen brandwonden.

Bullpadel cap BPG-22N in zwart, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-22N is ontworpen in één maat.
  • Aan de achterkant zit een bandje zodat je hem naar eigen wens kunt verstellen.
  • Helpt voorkomen dat zweet van je voorHead in je ogen komt terwijl je speelt.
  • Breed padel racket om te voorkomen dat de zon je stoort tijdens het spelen.
  • Zwart design met groene details.
  • Collectie accessoires voor Bullpadel 2022 padel tennis.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die mensen die de zonnestralen willen vermijden die brandwonden op de huid veroorzaken tijdens het spelen. Bovendien kun je hem dankzij het ontwerp ook gebruiken met vrijetijdskleding of om naar het strand te gaan.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult het leuk vinden omdat het is gemaakt met hoogwaardige stoffen die helpen voorkomen dat het door gebruik weerstand verliest. Het is ook ontworpen in zwart met details in groen, perfect om te combineren met al je sportkleding.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in de vrouwencuedor. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Speler: Man Jaar: 2022
Onze beste producten