Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel BPMU-22N roze zwarte wristbrand
  • Bullpadel BPMU-22N roze zwarte wristbrand

Bullpadel BPMU-22N roze zwarte wristbrand

PVP: € 12,00
€ 9,95
-18% Bullpadel
Bullpadel BPMU-22N roze zwarte padel wristbrand | Ga zweet tegen terwijl je speelt met de nieuwe BPMU-22N-polsbandjes die zijn ontworpen met absorberende stoffen om te voorkomen dat zweet je handen bereikt

wristbrand met absorberende stof Bullpadel BPMU-22N roze zwart

Je kunt nu kiezen uit een groot aantal accessoires die je kunt vinden in onze online padelwinkel om te spelen als een professional. Koop de nieuwe BPMU-22N polsbandjes die zijn ontworpen in roze en zwart en die deel uitmaken van de nieuwe Bullpadel 2022-collectie.

Dit supplement is ideaal om zweet van het voorHead te verwijderen, maar helpt ook om verkeerde bewegingen te maken die blessures veroorzaken. Aan de andere kant zijn ze zeer resistent omdat ze zijn ontworpen met hoogwaardige materialen zoals katoen die slijtage helpen voorkomen.

Bullpadel BPMU-22N polsbandjes in roze en zwart, kenmerken

  • De Bullpadel BPMU-22N zijn middelgroot.
  • Ze worden verkocht in een verpakking van twee stuks, elk in één kleur.
  • Het helpt door het zweet van de armen te absorberen, zodat het niet naar de handen gaat.
  • Ze passen zich aan de pols aan, maar belemmeren de beweging niet.
  • Ze hopen geen zweet op omdat ze zeer ademend zijn.
  • Bullpadel accessoires catalogus voor padel tennis 2022.

Voor wie is het? Het is ideaal voor mensen die veel zweten tijdens het spelen, dus ze zijn op zoek naar een accessoire dat zweet helpt bestrijden zonder een handdoek te gebruiken om het te verwijderen en het sneller te doen. Ze zijn ook zeer resistent, zodat ze bij het wassen geen kwaliteit verliezen.

Waarom zal je het leuk vinden? Je zult ze niet alleen leuk vinden omdat ze dankzij de gebruikte materialen zeer comfortabel zijn, maar ook vanwege hun ontwerp, het ene zwart en het andere roze, perfect om te dragen met je padelracket of kleding.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Steeds meer spelers zijn trouw aan BullPadel Sport, een Argentijns merk dat zich heeft weten aan te passen aan nieuwe tijden om het hele publiek te veroveren. Dit seizoen heeft het een gevarieerde catalogus van padelschoenen, tenues, tassen en rackets van hoge kwaliteit.

Momenteel vertegenwoordigen World Padel Tour-spelers zoals Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Alejandra Salazar het bedrijf op alle banen. Wacht niet langer en geniet van een unieke ervaring.

Features Speler: Vrouw Jaar: 2022
Onze beste producten