Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Bullpadel Hack 03 Master Final 2022
  • Bullpadel Hack 03 Master Final 2022
  • Bullpadel Hack 03 Master Final 2022

Bullpadel Hack 03 Master Final 2022

PVP: € 450,00
€ 449,95
-1% Bullpadel
padel racket Bullpadel Hack 03 Master Finale 2022 | Geef je beste schoten met de nieuwe Bullpadel Hack 03, de nieuwe editie voor de Final Master, een perfect racket voor professionele spelers die op zoek zijn naar kracht
Kijk eens:
Controle
Stroom
Bal uitlaat
Beheersbaarheid
Hardheid
Spelen

Paquito Navarro Bullpadel padel racket Hack 03 Final Master

Het merk Bullpadel is terug, dit jaar brengt het een van de meest verwachte collecties van het hele seizoen, namelijk de Final Master. Daarin vind je de Hack 03 Master Final die een gelimiteerde editie wordt van de padel racket gedragen door een van de beste op het circuit, Paquito Navarro. Het behoudt alle kenmerken van het model van dit jaar, maar door het ontwerp aan te passen, wordt het erg opvallend.

Beginnend met zijn vorm, zien we dat er een extra grote diamantvorm is gebruikt in combinatie met een hoge balans, waardoor het een aanvalsracket is voor spelers van gevorderd niveau die de bal met kracht willen raken. Het combineert ook enkele van de beste technologieën van het merk, zoals het Custom Weight-systeem waarmee je de balans van het racket naar wens kunt aanpassen.

Bullpadel Hack 03 Master Final 2022, kenmerken:

  • De Bullpadel Hack 03 Master Final heeft het Vibradrive systeem om trillingen te verminderen.
  • In de kern is het multieva rubber verwerkt wat zorgt voor krachtige slagen.
  • Adaptia-technologie waarmee je de bal moeiteloos kunt verwijderen.
  • Airchannel-frame dat helpt het frame te versterken voor meer weerstand.
  • Carbon constructie voor een hardere touch en meer stevigheid.
  • Zenuwkanalen die zorgen voor een zeer goede controle maar zonder aan kracht in te boeten.
  • De Hesacore-grip is toegevoegd om de grip te verbeteren en trillingen te verminderen.
  • Het wordt verkocht in een koffer met het aangepaste gewichtsplaatsysteem, zodat u het gewicht kunt aanpassen.
  • Beschikbaar in de racketcatalogus voor de Master Final Bullpadel 2022.

Voor wie is het? Het is perfect voor al die professionele spelers of spelers met een hoog niveau die op zoek zijn naar een racket dat veel power biedt voor een agressiever spel, maar die de controle niet willen opgeven om het beste uit zichzelf te halen op het veld.

Waarom zal je het leuk vinden? Want het is een van de high-end modellen van de hele Bullpadel-collectie, die ook dit jaar een speciaal design in rood met zwarte details brengt voor de Final Master. Je ziet het ook in de handen van Paquito Navarro, een van de beste!

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Rust jezelf uit met de beste producten om padel te spelen dankzij BullPadel Sport, een van de merken waar spelers de voorkeur aan geven. In de WPT heeft het de vertegenwoordiging van spelers zoals: Paquito Navarro, Maxi Sánchez, Juan Tello, Alejandra Salazar of Delfi Brea,

Dit seizoen presenteert een complete collectie padelrackets, schoenen, kleding en palettassen voor alle smaken en portemonnees. Wacht niet langer en vind wat je zoekt in de nieuwe collectie, we verzekeren je dat je zult genieten van de beste sensaties op het circuit.

Features Vorm: Diamant Peil: Geavanceerd Toneelstuk: Stroom Gewicht: 360-375 gr. Profiel: 38 mm Speler: Man Jaar: 2022 Tacto Duro Material Principal Carbono Rugosidad Sin rugosidad
Onze beste producten