Dit product is verouderd, u kunt tussen deze alternatieven kiezen.
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 witte
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 witte
  • Cap Bullpadel BPG-WPT2303 witte

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 witte

PVP: € 15,95
€ 13,95
-13% Bullpadel
Cap Bullpadel BPG-WPT2303 witte verstelbare | Ontdek de nieuwe collectie accessoires van het merk Bullpadel, waar je kunt kiezen uit een grote verscheidenheid aan producten waarmee je jezelf kunt uitrusten voor de wedstrijd

Cap Bullpadel BPG-WPT2303 witte padel

Bescherm jezelf tijdens het padel tegen de zonnestralen met de nieuwe collectie Bullpadel-capten die je kunt vinden in de uitgebreide catalogus met accessoires. Ontdek de BPG-WPT2303-cap die is ontworpen voor de officiële collectie voor de World Padel Tour, zodat je je kunt kleden als de professionals.

Het is ontworpen met een zeer breed padel racket dat de ogen en het gezicht beschermt tegen de zon om te voorkomen dat je verbrandt tijdens het spelen. Het is ook ontworpen met een verstelbare riem aan de achterkant waarmee je het naar wens kunt aanpassen, zodat het op zijn plaats blijft terwijl je speelt.

Bullpadel cap BPG-WPT2303 in wit, kenmerken

  • De Bullpadel BPG-WPT2303 is ontworpen in één maat.
  • Het verliest geen kwaliteit bij gebruik of wassen dankzij het feit dat er polyester stof is gebruikt.
  • Laat transpiratievocht toe zodat het zich niet ophoopt.
  • Je kunt hem naar wens verstellen dankzij de tape op de achterkant.
  • Het is ontworpen in wit met zwarte details.
  • Collectie accessoires voor padel tennis Bullpadel 2023.

Voor wie is het? Het wordt een essentieel accessoire voor al die mensen die willen voorkomen dat ze hun gezicht verbranden tijdens het padel, omdat het dankzij het brede padel racket voorkomt dat je ogen er last van krijgen.Laat niets je tegenhouden op de baan!

Waarom zal je het leuk vinden? Omdat hij is ontworpen in wit met details in zwart, een klassieke combinatie die je kunt dragen bij een groot aantal van je padeloutfits. Het maakt ook deel uit van de collectie voor de WPT, daarom is het ontworpen met de naam op de achterkant.

Ontdek meer over het merk BULLPADEL

Bullpaddel zet zijn internationale expansie voort en vestigt zich als een van de belangrijkste merken padelrackets in de sector. Daarnaast heeft het een luxury poster die het bedrijf adviseert over het ontwerp en de fabricage van zijn collecties, waarbij producten worden gemaakt voor alle soorten spelers.

Momenteel kunnen we Paquito Navarro, Juan Tello, Fede Chingotto of Delfi Brea en Alejandra Salazar uitlichten in de vrouwencuedor. Geniet van de beste sensaties op het veld en rust jezelf uit met de nieuwe collectie Bullpadel-producten.

Features Jaar: 2023
Onze beste producten